1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Budescu a plecat de la Petrolul. Scandal cu transferul lui Petrila

Budescu a plecat de la Petrolul. Scandal cu transferul lui Petrila

Caramavrov
Caramavrov

2023-08-02 13:02:08

image Budescu a plecat de la Petrolul. Scandal cu transferul lui Petrila

Constantin Budescu a anunțat că își reziliază contractul cu Petrolul, după ce a fost înlocuit în minutul 62 al partidei cu FC Voluntari (0-2). Cel mai important tranfer din ultima săptămână, Petrila de la CFR Cluj la Rapid, i-a nemulțumit pe conducătorii lui Sepsi. În altă ordine de idei, CFR și-a propus să bată recordul la număr de achiziții.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Constantin Budescu (mijlocaș ofensiv, 34 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești. El are 17 selecții și 5 goluri pentru prima reprezentativă, fiind declarat fotbalistul anului în 2017. A câștigat campionatul, Cupa României și Supercupa cu Astra Giurgiu. S-a scris că Denis Alibec l-a cerut lângă el la Farul, dar rămâne de văzut dacă Hagi va considera că „Budi” este util pentru echipa sa.

Claudiu Petrila (mijlocaș ofensiv, 22 de ani, cotă de piață 1,6 milioane de euro) a venit la Rapid de la CFR Cluj sub formă de împrumut. Giuleștenii plătesc 500.000 de euro în contul împrumutului, apoi 200.000 de euro pentru transferul definitiv. Cum Sepsi urmează să primească 10% din suma de transfer, oficialii echipei covăsnene s-au supărat pe omologii de la CFR, care au găsit tertipul împrumutului inițial, pentru a le plăti doar 20.000 de euro, în loc de 70.000.

Răzvan Began (portar, 26 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la Dinamo de la FC Botoșani. Goalkeeperul format de CFR Cluj a fost în lotul lui Sepsi în perioada în care covăsnenii au câștigat de două ori Cupa și o dată Supercupa României.  

Isaac Nortey (mijlocaș defensiv, 23 de ani, cotă de piață 200 de euro) a ajuns la CFR Cluj de la Umm al-Fahm (Israel). Africanul a mai jucat la Naestved (Danemarca 2), Daugavapils (Letonia) și Maccani Bnei Reineh (Israel). Este al 13-lea transfer efectuat de clubul din Gruia în această vară.

Mijlocașul ofensiv croat Josip Mihalic (20 de ani, cotă de piață 100.000 de euro), transferat săptămâna trecută de CFR, a fost împrumutat de clujeni la FC Argeș (Liga 2).

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX