1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Boateng aduce două milioane de euro în conturile CFR Cluj

Boateng aduce două milioane de euro în conturile CFR Cluj

Caramavrov
Caramavrov

2023-07-08 11:55:37

image Boateng aduce două milioane de euro în conturile CFR Cluj

Nana Boateng (foto) a părăsit Clujul cu destinația Coreea de Sud, după ce s-a înțeles cu Jeonbuk Motors, echipa antrenată de Dan Petrescu. Roger, de la UTA, s-a transferat și el în Arabia Saudită.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Nana Boateng (mijlocaș defensiv ghanez, 29 de ani, cotă de piață 2,2 milioane de euro) pleacă de la CFR Cluj la Jeonbuk Motors (Coreea de Sud), după 88 de meciuri (7 goluri marcate) în tricoul alb-vișiniu. Închizătorul s-a înțeles cu șefii echipei antrenate de Petrescu și mai trebuie să treacă doar de testele medicale pentru a semna. Potrivit gsp.ro, CFR ar primi 2.000.000 de euro dacă transferul se va realiza.

Roger (mijlocaș ofensiv brazilian, 27 de ani, cotă de piață 600.000 de euro) a părăsit UTA pentru Al Taraji, echipă nou-promovată în liga a doua din Arabia Saudită. Arădenii primesc 50.000 de euro în contul transferului. 

Kyvon Leidsman (atacant olandez, 24 de ani, cotă de piață 75.000 de euro) s-a transferat la UTA de la Top Oss (Olanda), pentru care a marcat 4 goluri în 26 de meciuri sezonul trecut. La nivel de seniori, a mai jucat doar la De Graafschap.

Marcelo Freitas (mijlocaș brazilian, 29 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la UTA de la Ituano (Brazilia). În Europa, a mai jucat în Germania (Chemnitzer, Energie Cottbus) și în Portugalia (Nacional).

Daniel Celea (fundaș central, 28 de ani, cotă de piață 600.000 de euro) a ajuns la Nea Salamis Famagusta (Cipru) după ce se pregătise cu Oțelul Galați. Sezonul trecut a evoluat pentru Chindia Târgoviște. 

FC Botoșani a anunțat că Sebastian Mailat (mijlocaș ofensiv, 25 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) poate pleca doar pentru 1.000.000 de euro. Clubul moldovean ar fi respins o ofertă de 600.000 de euro din Lituania. La echipa antrenată de Flavius Stoican poate ajunge Raman Chibsah (mijlocaș central ghanez, 30 de ani, cotă de piață 175.000 de euro).

Credit foto: sportpictures.eu

 

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX