1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Arlauskis a revenit la CFR, Mățan a plecat în America

Arlauskis a revenit la CFR, Mățan a plecat în America

Caramavrov
Caramavrov

2021-03-08 22:01:24

image Arlauskis a revenit la CFR, Mățan a plecat în America

Giedrius Arlauskis (foto) s-a întors la CFR Cluj, echipa cu care a câștigat trei titluri de campion al României. Din Liga I a și plecat un jucător: Alexandru Mățan s-a transferat de la Viitorul la Columbus Crew, în Major League Soccer.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Giedrius Arlauskis (portar, 33 de ani, cotă de piață 1,5 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) s-a întors la CFR Cluj după o jumătate de an petrecută la Al Shabab (pe care a lăsat-o pe primul loc în Arabia Saudită). Goalkeeperul a adunat 23 de selecții în naționala Lituaniei. 

Arlauskis are în palmares 5 titluri de campion al României (3 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni), o Cupa. Rusiei (cu Rubin Kazan), Cupa României (cu FCSB) și Supercupa României (cu CFR Cluj). A fost desemnat „cel mai bun jucător din campionatul Lituaniei” în 2014.

Când a plecat de la CFR, lituanianul avea cota de piață 1,8 milioane de euro. Cel mai probabil, el va fi titular în formația campioanei, trimițându-l pe Cristian Bălgrădean pe banca de rezerve.

Alexandru Mățan (mijlocaș ofensiv, 21 de ani, cotă de piață 850.000 de euro) s-a format la Academia Hagi. Internaționalul de tineret a fost achiziționat de Columbus Crew cu 1,5 milioane de euro (1,65 milioane de dolari). Este al treilea cel mai scump transfer din istoria acestui club. Primele două sunt cele ale lui Pedro Santos (de la Braga, 2,2 milioane de dolari) și Lucas Zelarayan (de la Tigres UANL, 8 milioane de dolari).

”Alex este un jucător tânăr, promițător, cu abilități tehnice, cu driblinguri și abilitatea de a juca în ambele flancuri. Ne dă o altă opțiune dinamică de atac, ceea ce va fi esențial, avem un program încărcat cu meciuri în Champions League și MLS în următoarele luni. Suntem bucuroși să-l primim și așteptăm cu nerăbdare să îl includem în grupul nostru”, a spus Tim Bezbatchenko, președintele echipei care a câștigat Cupa MLS în 2020.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX