1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Ultimele transferuri din Superligă: Pleacă trei de la FCSB

Ultimele transferuri din Superligă: Pleacă trei de la FCSB

Caramavrov
Caramavrov

2023-08-18 10:53:00

image Ultimele transferuri din Superligă: Pleacă trei de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că Andrei Cordea (foto) va pleca de la FCSB în zona arabă, pentru 1,3 milioane de euro. Și Valentin Gheorghe se va despărți de „roș-albaștri” după eliminarea acestora din Conference League, cu destinația UTA. Arădenii au mai transferat doi jucători în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Andrei Cordea (mijlocaș ofensiv, 24 de ani, cotă de piață 2,3 milioane de euro) se transferă de la FCSB în zona arabă, după cum a anunțat Gigi Becali. Suma plătită de arabi ar fi de 1.315.000 de euro. Cordea a venit la FCSB în iulie 2021 de la Academica Clinceni, pentru 50.000 de euro. Pe atunci, avea o valoare de piață de 600.000 de euro. În acest sezon a furnizat trei pase de gol: una în preliminariile Conference League (din 3 jocuri) și două în campionat (din 4 meciuri). Are 5 selecții în naționala României.

Valentin Gheorghe (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) vine la UTA  de la FCSB, potrivit antrenorului Mircea Rednic. Mutarea nu s-ar fi făcut doar dacă „roș-albaștrii” se calificau în Play-off-ul Conference League. Gheorghe a fost cumpărat de FCSB de la Astra în 2021, cu 250.000 de euro, apoi a fost împrumutat în Turcia, la Umraniyespor.

Aleksandar Vucenovic (atacant austriac, 25 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a ajuns la UTA de la EN Paralimniou (Cipru), pentru care a evoluat în 38 de jocuri, a înscris 10 goluri și a oferit trei pase decisive. Vârful cu înălțime de 1,88 m a semnat pe două sezoane cu clubul din Arad. A mai jucat la St. Pölten (Austria), SKF Sered (Serbia), FC Haka (Finlanda) și Zeljeznicar (Bosnia și Herțegovina).

Marko Stolnik (fundaș central croat, 27 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a fost luat de UTA de la NK Varadzin, clubul care l-a format. A mai jucat în țara natală la tineretul lui Dinamo Zagreb și la NK Sesvete și NK Lokomotiva. Singura experiență internațională a fost în Letonia, la FK Auda Riga. Noul apărător central al „textiliștilor” are selecții pentru reprezentativele Croației: 11 meciuri / un gol marcat pentru naționala U16, 16/0 pentru U17, 4/1 pentru U18, 8/0 pentru U19 și 1/0 pentru U20.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX