1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Alte trei transferuri pentru atacul lui Dinamo, CFR se întărește în defensivă

Alte trei transferuri pentru atacul lui Dinamo, CFR se întărește în defensivă

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-14 15:19:54

image Alte trei transferuri pentru atacul lui Dinamo, CFR se întărește în defensivă

Mircea Rednic are ca prioritate să rezolve problemele din atacul lui Dinamo și a adus în „Ștefan cel Mare” două vârfuri (Issa și Vestenicky), plus un mjlocaș ofensiv (Avramovski - foto, la minge). Este posibil ca ei să semneze până la următorul meci. În schimb, Dan Petrescu simte că trebuie să întărească defensiva CFR-ului. După portarul Letica, deținătoarea titlului îl transferă pe fundașul central Wilfried Kanon.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Ismail Issa (atacant bulgar, 32 de ani, cotă de piață 200.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Dinamo de la Cherno More. Are 9 selecții și un gol pentru naționala țării vecine, iar la nivel de club a cucerit trei trofee: campionatul și Cupa Moldovei cu Sheriff Tiraspol și Supercupa Bulgariei cu Levski Sofia.

Cea mai mare cotă de piață (600.000 de euro) a avut-o în 2013, când s-a transferat de la Litex Lovech la Sheriff. Moldovenii au plătit 500.000 de euro. Issa a mai jucat în Turcia, la Karabukspor și Elazigspor.

Tomas Vestenicky (atacant slovac, 25 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Dinamo de la Chaika (liga a doua rusă). Are 11 selecții pentru naționala de tineret a Slovaciei și a mai fost legitimat la AS Roma, Modena, Cracovia și Nitra.

Este un jucător de viteză, având 1.75 m înălțime. Cele mai multe goluri le-a marcat pentru Nitra (10 reușite, în sezonul 2018-2019). A câștigat Cupa și Supercupa Poloniei cu Cracovia.

Daniel Avramovski (mijlocaș ofensiv nord-macedonean, 26 de ani, cotă de piață 1 milion de euro) a venit la Dinamo de la Kayserispor. Are 7 selecții în naționala de seniori a țării sale.

Cel mai prolific sezon până în prezent a fost 2019-2020, când a marcat 11 goluri pentru Vardar Skopje. În carieră a mai evoluat pentru cluburi din Serbia, cel mai cunoscut fiind Steaua Roșie Belgrad.

Astăzi, Dinamo a oficializat transferul mijlocașul Michel Espinosa, despre care puteți citi aici.

Wilfried Kanon (fundaș central ivorian, 28 de ani, cotă de piață 1,5 milioane de euro) a venit la CFR Cluj de la Al-Gharafa (Qatar). Este campion al Africii pe națiuni în anul 2015, având 52 de meciuri și 3 goluri marcate pentru naționala Coastei de Fildeș.

Kanon a făcut trecerea spre fotbalul mare prin transferul la Gloria Bistrița (2012). Venea de la echipa de tineret a lui Empoli. În România a mai jucat la Corona Brașov, de unde a plecat în Olanda, la ADO Den Haag.

Credit foto: facebook.com/daniel.avramovski.526

 

 

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX