1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Denis Alibec și Valentin Mihăilă, două plecări importante din Liga I

Denis Alibec și Valentin Mihăilă, două plecări importante din Liga I

victorpartan
victorpartan

2020-10-02 23:36:29

image Denis Alibec și Valentin Mihăilă, două plecări importante din Liga I

Denis Alibec s-a transferat de la Astra Giurgiu în Turcia, la Kayserispor, iar Valentin Mihăilă o părăsește pe Universitatea Craiova pentru Parma. Potrivit gsp.ro, clubul oltean va primi 8 milioane de euro în contul transferului.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Denis Alibec (atacant, 29 de ani, cotă de piață 1,9 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) a semnat cu Kayserispor, deși fusese prezentat cu o zi înainte pe site-ul oficial al lui Al-Qadisiyah (Arabia Saudită). Fostul atacant al Astrei s-a răzgândit în ultima clipă și a ales să meargă în Turcia, pentru un salariu de 700.000 de euro pe sezon. Potrivit gsp.ro, clubul giurgiuvean va primi 900.000 de euro în schimbul jucătorului.

Denis Alibec are 12 meciuri jucate pentru echipa națională și 2 goluri marcate. La Kayserispor (locul 7 în Superlig), el va fi coleg cu alți doi fotbaliști români: portarul Silviu Lung jr. și fundașul central Cristian Săpunaru. 

Valentin Mihăilă (atacant, 20 de ani, cotă de piață 2,5 milioane de euro) a fost anunțat la Parma (locul 20 în Serie A) mai întâi de presa italiană. Jurnaliștii din Peninsulă, preluați de gsp.ro, au dezvăluit și suma de transfer: 8 milioane de euro. Este o lovitură pentru Universitatea Craiova, club care a început să vândă foarte bine. În februarie 2019, „Știința” l-a cedat pe Alexandru Mitriță la New York City pentru 8 milioane de euro (Mitriță avea în acel moment o cotă de piață de 3,5 milioane de euro).

Mihăilă are 4 selecții și 4 goluri pentru naționala de tineret și este produs al clubului din Bănie. A făcut trecerea la echipa mare în vara lui 2018. Pe atunci, era cotat la 50.000 de euro. În primăvara acestui an, Walter Zenga l-a dorit la Cagliari. Gruparea din Sardinia a înaintat o ofertă de 4 milioane de euro pentru atacant, refuzată de olteni.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX