1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Alex Ioniță II s-a întors la Rapid, FC Botoșani l-a luat pe Lupeta

Alex Ioniță II s-a întors la Rapid, FC Botoșani l-a luat pe Lupeta

Caramavrov
Caramavrov

2021-09-16 23:24:17

image Alex Ioniță II s-a întors la Rapid, FC Botoșani l-a luat pe Lupeta

Mijlocașul Alexandru Ioniță (foto, în dreapta) s-a întors la Rapid București, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Și FC Botoșani a mai făcut un transfer, asigurându-și serviciile portughezului Joaquim Lupeta.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Alexandru Ioniță (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, cotă de piață 100.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Rapid de la CFR Cluj, dar ultima oară fusese împrumutat la Astra Giurgiu. Are în palmares trei titluri de campion (două cu CFR Cluj și unul cu Astra Giurgiu), o cupă și două supercupe ale României, cu Astra. În prezent, el este suspendat pentru dopaj, dar sancțiunea îi va expira pe 30 septembrie, deci va putea juca de la 1 octombrie pentru echipa de care s-a despărțit în urmă cu șapte ani.

„Mă bucur că am revenit la Rapid, am încercat de atâtea ori să mă întorc acasă. Nu o fac într-un moment bun al carierei mele, dar sper să îmi revin, sper să ajut destul de mult echipa și, implicit, pe mine. Sunt la jumătatea carierei, cred eu, sper să rămân sănătos, să mai joc cel puțin 6-7-8 ani de acum încolo și să fac lucrurile bune, pentru că, v-am zis, am învățat destul din ce am greșit”, a spus Alex Ioniță II, care a semnat un contract pe trei ani cu echipa din Giulești.

În decembrie 2017, când era legitimat la Astra, Ioniță a avut cea mai ridicată cotă de piață, de 1,5 milioane de euro. În ianuarie 2018, CFR Cluj l-a achiziționat cu 1 milion de euro, dar nu a reușit să se impună în Gruia și a fost împrumutat la Universitatea Craiova, apoi la Astra.

Joaquim Lupeta (mijlocaș ofensiv portughez, 28 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la FC Argeș. Are 9 selecții și 4 goluri pentru naționala U18 a Portugaliei. Ajunsese la echipa argeșeană la 1 iulie 2021, dar nu i-a convins pe șefii „vulturilor violeți” și a fost lăsat să plece după numai cinci meciuri. 

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX