1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Adrian Stoian a revenit în Liga I, Andrei Burcă este dorit în Emiratele Arabe Unite

Adrian Stoian a revenit în Liga I, Andrei Burcă este dorit în Emiratele Arabe Unite

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-20 13:14:26

image Adrian Stoian a revenit în Liga I, Andrei Burcă este dorit în Emiratele Arabe Unite

Chindia Târgoviște a anunțat transferul lui Adrian Stoian (foto), mijlocașul care a mai jucat la FCSB și la Viitorul Constanța. În schimb, Andrei Burcă poate părăsi Liga I, fiind ofertat  de Al Ain.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Adrian Stoian (mijlocaș ofensiv, 30 de ani, cotă de piață 150.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Chindia Târgoviște din postura de jucător liber de contract. În iulie 2021 s-a despărțit de Ascoli, echipă din Serie B. 

Format la școala de fotbal a lui Gică Popescu, Stoian a jucat la tineretul Romei înainte să facă trecerea la nivel de seniori, unde a evoluat pentru Pescara, Roma, Bari, Chievo, Genoa, Crotone, FCSB,  Livorno și Viitorul. 

A bifat doar 10 jocuri în Liga I, 8 pentru Viitorul și două pentru FCSB. În Serie A a intrat în 95 de meciuri și a marcat 8 goluri, iar în Serie B  are 121 de prezențe și 12 reușite.

Cea mai mare cotă de piață, 2.000.000 de euro, a avut-o în 2017, când era legitimat la Crotone. Pentru această echipă a marcat cele mai multe goluri - 11 în 4 sezoane. Roma l-a cumpărat cu un milion de euro de la Bari, în iulie 2012.

Adrian Stoian are și două selecții în echipa națională a României.

Andrei Burcă (fundaș central, 28 de ani, cotă de piață 3,3 milioane de euro) a primit o ofertă de transfer de la Al-Ain (Emiratele Arabe Unite), potrivit informațiilor apărute în presa sportivă. Dacă discuțiile se vor concretiza, CFR Cluj ar urma să primească 2.000.000 de euro.

În presezon se vorbea despre plecarea iminentă a fundașului central, însă o accidentare de lungă durată a amânat transferul. În acest moment, Burcă trece printr-o perioadă bună, care a culminat cu prestațiile pentru echipa națională, pentru care a ajuns la 7 apariții până acum.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX