1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Adrian Petre s-a întors în Liga I, FC Botoșani a luat un ivorian de perspectivă

Adrian Petre s-a întors în Liga I, FC Botoșani a luat un ivorian de perspectivă

Caramavrov
Caramavrov

2021-02-11 15:52:53

image Adrian Petre s-a întors în Liga I, FC Botoșani a luat un ivorian de perspectivă

Adrian Petre (foto) s-a întors la UTA Arad, echipa la care s-a format. Arădenii au transferat și un fundaș dreapta, pe Andrei Peteleu. FC Botoșani l-a înlocuit rapid pe Haruț cu fostul căpitan al naționalei U20 a Coastei de Fildeș, Ulrich Meleke. Și fundașul Bogdan Racovițan a ajuns la clubul moldovean.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Adrian Petre (atacant, 23 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) a revenit la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, după o experiență nereușită la Cosenza, acolo unde fusese împrumutat de FCSB. Arădeanul are 15 selecții pentru naționala U21 a României și 5 goluri marcate. „Deciziile mele m-au adus în situația în care sunt, așa că depinde doar de mine să revin la forma pe care am avut-o și să devin și mai bun”, a spus Petre în conferința de presă de prezentare la clubul arădean. 

Andrei Peteleu (fundaș dreapta, 28 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a ales-o pe UTA după despărțirea de Sheriff Tiraspol, deși mai era dorit și de Dinamo. A mai jucat pentru Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul Ploiești și CFR Cluj, în tricoul ultimei formații câștigând trei titluri de campion.

Ulrich Meleke (fundaș central ivorian, 21 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a fost căpitanul naționalei U20 a Coastei de Fildeș, pentru care a jucat de 10 ori (nu este puțin, pentru că nu sunt foarte multe meciuri internaționale la acest nivel).  A venit la FC Botoșani de la Kokkolan PV (Finlanda, liga a 2-a), iar cea mai ridicată cotă de piață - 150.000 de euro - a avut-o în 2019, când evolua în Israel, pentru Hapoel Bnei Lod. 

Bogdan Racovițan (fundaș central, 20 de ani) a semnat cu botoșănenii venind de la Dijon. A fost căpitan la echipele de juniori ale acestui club, dar nu a apucat să debuteze la nivel de seniori. Potrivit unei declarații preluate de Digisport.ro, în 2016, apărătorul a fost convocat la naționala U16 a României, dar francezii nu l-au lăsat să onoreze invitația.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX