1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Primele achiziții pentru CFR Cluj și Dinamo

Primele achiziții pentru CFR Cluj și Dinamo

victorpartan
victorpartan

2020-08-18 09:15:19

image Primele achiziții pentru CFR Cluj și Dinamo

CFR Cluj și Dinamo București au făcut primele achiziții din această vară. Campioana l-a adus pe Gabriel Debeljuh de la FC Hermannstadt, iar „câinii” l-au transferat pe Vlad Achim, de la Viitorul Constanța.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un super pachet de bun venit!

Gabriel Debeljuh (atacant, 23 de ani, cotă de piață 700.000 de euro potrivit transfermarkt.com) i-a costat 250.000 de euro pe clujeni, semnând un contract valabil pe doi ani. Prețul tranzacției poate crește la 500.000 de euro, în funcție de performanțele croatului în tricoul vișiniu. În același timp, firma de impresariat condusă de Ana Maria Prodan va primi 20% dintr-un viitor transfer. 

Debeljuh a fost unul dintre marcatorii de top din sezonul trecut, cu 13 reușite în 32 de meciuri ale lui FC Hermannstadt, club la care a ajuns sezonul trecut, liber de contract. La CFR nu are asigurat locul de titular, avându-i contracandidați pe Omrani și pe Rondon.

Croatul a mai evoluat pentru Rovinj, FC Torino, Piacenza, Mantova și Este. 

Vlad Achim (mijlocaș, 31 de ani, valoare de piață 500.000 de euro) este un mijlocaș cu viziune, dar lent. A venit la Dinamo de la Viitorul, fără sumă de transfer. De altfel, în toată cariera, a făcut obiectul unei singure mutări pe bani: în vara lui 2016, FCSB a plătit lui FC Voluntari 200.000 de euro pentru a-l aduce. În afara cluburilor menționate, Achim a mai fost legitimat la Ceahlăul Piatra Neamț și la FC Botoșani.

Dinamo mai are de făcut câteva transferuri pentru a-și echilibra lotul, în contextul în care s-a despărțit în această vară de Ricardo Piscitelli (portar, plecat la Nacional în Portugalia), Lukas Skovajsa (fundaș stânga, plecat la Ceske Budejovice în Cehia), Ioan Filip (mijlocaș defensiv), Kristian Kostrna (fundaș dreapta), Mamoutou Ndiaye (mijlocaș defensiv), Slavko Perovic (atacant) și Mattia Montini (atacant). Potrivit presei sportive, „câinii” duc tratative pentru Nasser Chamed (mijlocaș ofensiv, 26 de ani) și Nicolao ”Mitică” Cardoso (atacant, 28 de ani), de la Mediaș. De asemenea, s-a scris despre negocieri avansate cu Constantin Budescu.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX