1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Academica Clinceni s-a axat pe piața externă

Academica Clinceni s-a axat pe piața externă

victorpartan
victorpartan

2020-08-18 22:37:20

image Academica Clinceni s-a axat pe piața externă

Academica Clinceni a transferat patru fotbaliști până în acest moment, toți patru stranieri: moldoveanul Alexandru Boiciuc, bulgarul Georgi Pashov, austriacul Mladen Jutric și albanezul Amir Bilali.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un super pachet de bun venit!

Alexandru Boiciuc (foto, atacant, 22 de ani, cotă de piață 300.000 de euro potrivit transfermarkt.com) este un vârf de atac înalt (1.91 m. înălțime), care în ultimul sezon a jucat în 16 meciuri pentru Karpaty (prima ligă ucraineană), înscriind 2 goluri. A mai evoluat în România la Poli Iași, Foresta Suceava și FCM Tg. Mureș. A avut o scurtă „aventură” și în Danemarca, la Vejle, însă a prins doar trei apariții în tricoul acestei echipe.

Georgi Pashov (fundaș stânga, 30 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) s-a născut în Bulgaria, are și cetățenie ucraineană, este jucător de culoare și a câștigat de două ori campionatul Armeniei, cu Ararat-Armenia. A crescut la academia de fotbal a lui Litex Loveci, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Chavdar, Slavia Sofia, PFC Montana, Lokomotiv Plovdiv, FK Etar și Zhetysu (Kazahstan).

Mladen Jutric (fundaș central, 24 de ani, cotă de piața 250.000 de euro)  a fost legitimat la mai multe cluburi din țara natală, Austria, înainte să plece în Japonia, la FC Ehime. Se întâmpla în februarie 2019. După un an, s-a transferat în Cipru, la Doxa Katokopias, de unde a ajuns la Cliceni.

Amir Bilali (fundaș central, 26 de ani, cotă de piață 175.000 de euro) s-a născut la Skopje (Macedonia de Nord), dar are cetățenie albaneză.  A jucat la echipele de tineret ale lui Lazio și Cremonese, iar în 2014 s-a transferat la NK Celje (Slovenia). A fost legitimat la mai multe cluburi din Albania și din Macedonia de Nord. A venit la Academica Cliceni de la Partizani Tirana.

Lista plecărilor de la Academica este lungă: Alexandru Buziuc (atacant, la FCSB), Gabriel Matei (fundaș dreapta, FC Argeș), N'Dongala (atacant), David Humanes (fundaș central, la Ararat-Armenia), Jean Deretti (mijlocaș ofensiv), Aron Netzer (fundaș central), Alexandru Albu (fundaș central/mijlocaș defensiv, la UTA Arad) Sofiane Moussa (atacant), Adrian Șut (mijlocaș central, la FCSB), Robert Ion (mijlocaș ofensiv, la FCSB).

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX