1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. VINO ÎN POLE POSITION ALĂTURI DE BETANO ȘI RED BULL RACING SHOW RUN!

VINO ÎN POLE POSITION ALĂTURI DE BETANO ȘI RED BULL RACING SHOW RUN!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-08-29 15:07:33

image VINO ÎN POLE POSITION ALĂTURI DE BETANO ȘI RED BULL RACING SHOW RUN!

Betano se alătură Red Bull Racing Show Run și te trimite în pole position la evenimentul anului, dedicat cailor putere!

Red Bull Racing Show Run face primul pit stop la București, într-un show cu adrenalină, cai putere, drifting, stunt riding și motoare turate la maximum, în Piața Constituției.

Pentru că E FUN SĂ FII FAN, pe 10 septembrie, ai ocazia să urmărești în acțiune monopostul care a adus titlurile mondiale din 2011 la constructori, dar și la piloți, prin Sebastian Vettel, chiar în ziua dinaintea Marelui Premiu al Italiei de la Monza.

Cu Betano, ai ocazia să trăiești experiența live a unui eveniment FunTastic! Ți-am pregătit concursuri la care vei putea câștiga premii la fața locului, surprize și experiențe unice alături de ambasadorul Betano, Simone Tempestini, chiar pe traseul din Piața Constituției!

Evenimentul, organizat de echipa de Formula 1 Oracle Red Bull Racing în întreaga lume, va avea loc pentru prima dată la București, capitala României alăturându-se unei liste selecte de locații în care spectacolul Red Bull a prins viață în ultimii ani, listă din care fac parte orașe precum Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga sau Jedah.

Red Bull Driftbrothers vor încinge pneurile și vor oferi un show de neuitat la bordul a două mașini de drift BMW G82 M4 cu peste 1.000 de cai putere, iar riderul Red Bull Arūnas Gibieža te va impresiona cu stunturi spectaculoase pe două roți.

Vino și tu să descoperi surprizele și premiile FunTastice pe care ți le-am pregătit, la cornerul Betano!
#lets_race

Joacă acum la această agenție cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX