1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. UTA Arad a adus doi mijlocași și un fundaș

UTA Arad a adus doi mijlocași și un fundaș

Caramavrov
Caramavrov

2021-06-15 17:01:21

image UTA Arad a adus doi mijlocași și un fundaș

UTA Arad și-a prezentat achizițiile de până acum: Batha de la FK Tirana, Baravykas de la FK Kukesi și Măr, de la CS Mioveni.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Idriz Batha (mijlocaș central albanez, 29 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) are 7 selecții în naționala U21 a țării sale. Până în prezent, a evoluat doar la cluburi din Albania. „Am jucat zece ani acasă, cred că am făcut-o foarte bine și acum îmi doresc o experiență nouă. Am vorbit cu Simo Roumpoulakou, care mi-a povestit frumos despre România și despre UTA, în special despre suporteri”, a declarat Batha, pentru site-ul oficial al clubului arădean.

Rolandas Baravykas (fundaș dreapta lituanian, 25 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a adunat 20 de apariții și un gol marcat pentru naționala țării sale. În CV are cluburile Atlantas, Zalgiris, Nea Salamina și Kukesi. Cea mai mare cotă de piață (300.000 de euro) a atins-o în ianuarie 2021, când a făcut trecerea de la Nea Salamina la Kukesi.

„Am vorbit cu Modestas (n. r. - Vorobjovas) despre UTA, am aflat că este o echipă bună și un nume mare în fotbalul românesc.  Este un pas înainte pentru mine, sunt conștient de ce înseamnă UTA și e o onoare să joc aici”, a spus jucătorul care a câștigat Supercupa Lituaniei cu Zalgiris.

Adrian Măr (mijlocaș central, 18 ani, cotă de piață 175.000 de euro) a marcat un gol pentru CS Mioveni în sezonul anterior, contra lui ASU Poli. La clubul argeșean a ajuns de la Sănătatea Cluj, „Am venit la Arad să îmi fac treaba cât mai bine, să îmi dau silința pe teren. UTA este o echipă mare, cu suporteri foarte frumoși și o să fac tot ce pot ca să mă impun”, a declarat Măr la conferința în care UTA și-a prezentat noile achiziții.

Arădenii s-au despărțit de unsprezece jucători după finalul sezonului 2020-2021: Cristian Melinte (fundaș central), Andrei Peteleu (fundaș dreapta), Simo Roumpoulakou (fundaș stânga), Alexandru Albu (mijlocaș defensiv), Dragoș Tescan (mijlocaș central), Neluț Roșu (mijlocaș ofensiv), Denis Rusu (mijlocaș ofensiv), Valentin Buhăcianu (atacant), Adrian Petre (atacant), Ciprian Rus (atacant), Albert Voinea (atacant).

Credit foto: uta-arad.ro

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX