1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Ne-a ajutat și Elveția: „tricolorii” se pot califica sâmbătă la Euro

Ne-a ajutat și Elveția: „tricolorii” se pot califica sâmbătă la Euro

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-11-16 10:17:05

image Ne-a ajutat și Elveția: „tricolorii” se pot califica sâmbătă la Euro

După 0-1 cu Kosovo, Israelul nu a reușit să câștige restanța cu Elveția (1-1), astfel că „tricolorilor” le este suficientă o remiză în partida directă de pe 18 noiembrie pentru a se califica matematic la turneul final al Campionatului European din Germania.

Pariază pe calificarea la Euro 2024 la una dintre agențiile de top

Ca și în meciul cu România, elvețienii au dominat cu autoritate prima repriză a întâlnirii din Ungaria cu israelienii, marcând o dată prin Vargas și având două bare. Jocul s-a schimbat spre final, când reprezentativa „Țării Cantoanelor” a slăbit ritmul, iar Israelul s-a putut apropia periculos de poarta lui Sommer. Wiessman a egalat în minutul 88 și „gazdele” au mai avut la dispoziție aproximativ 10 minute ca să marcheze golul victoriei, dintre care cinci în superioritate numerică. Fernandes a primit roșu direct și va rata confruntarea cu România, din 21 noiembrie.

Jocul de miercuri seară nu a fost lipsit de controverse. Presa din Israel l-a făcut în toate felurile pe arbitrul Anthony Taylor, care nu a acordat penalty în minutul 53, când elvețianul Cedric Zesiger a fost lovit în mână de minge.

Până la urmă, rezultatul a fost excelent, din perspectiva noastră. Elveția și România sunt acum pe primele două locuri în Grupa I, cu 16 puncte, iar Israelul are 12 puncte. Dacă „tricolorii” nu pierd sâmbătă jocul cu echipa antrenată de Alon Hazan, care se dispută tot în Ungaria, sunt calificați la Euro 2024.

Ce meciuri mai sunt de jucat în Grupa I

18 noiembrie

Belarus vs Andorra (pe teren neutru, ora 19:00)
Elveția vs Kosovo (ora 21:45)
Israel vs România (pe teren neutru, ora 21:45)

21 noiembrie

România vs Elveția (ora 21:45)
Andorra vs Israel (ora 21:45)
Kosovo vs Belarus (ora 21:45)

În cazul în care pierde în fața Israelului, atunci România va fi obligată sâ o învingă pe Elveția, în ultima rundă, presupunând că israelienii vor lua toate punctele din partida cu Andorra. Cel mai probabil, elvețienii vor fi deja calificați. Așadar, o victorie a elevilor lui Iordănescu jr. nu ar fi chiar de domeniul imposibilului, deși diferența de valoare este mare.

Vezi care este lotul României pentru partidele cu Israel și Elveția.

Cote pariuri calificare 

Situația favorabilă în care se află „tricolorii” este reflectată și de cotele oferite de agenția Betano. România are cotă 1.35 să termine pe unul dintre primele două locuri, iar Israel 3.50. Bookmakerii sunt de părere că Elveția va câștiga grupa.

Pariază pe calificarea la Euro 2024 la una dintre agențiile de top

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX