1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 25-31 martie

Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 25-31 martie

victorpartan
victorpartan

2024-04-01 13:48:06

image Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 25-31 martie

Se spune că lunea este o zi deprimantă. Hai să îi râdem în față cu un top al celor mai amuzante lucruri și declarații consemnate în săptămâna precedentă. În această ediție, printre altele, vorbim despre cât de pregătiți sunt tricolorii pentru Euro 2024 și despre momentul în care Dan Șucu s-a săturat de Fine dining.

LOCUL 5. Ne-am speriat degeaba...

România a pierdut amicalul cu Columbia. Scorul, 2-3, pare strâns, dar elevii lui Edward Iordănescu au marcat cele două goluri pe final, când columbienii „opriseră motoarele” și își scoseseră de pe teren cei mai buni jucători. În prima repriză a fost jale, un fel de Silkeborg vs FCSB, și ne întrebam dacă e prea târziu să le spunem celor de la UEFA că avem niște treabă și că nu ne putem prezenta la Euro.

Noroc cu Dumitru Dragomir, că ne-a liniștit după meci: „Noi avem găuri în apărare, la mijloc și la înaintare. Numai în 3 compartimente avem găuri și lipsă de valoare. În rest stăm bine”.

LOCUL 4. Doi se bat și al treilea se alege cu porțile închise

Cu ocazia meciului dintre Dinamo și UTA Arad (1-0), pe gazon a avut loc o bătaie între ultrașii dinamoviști și cei ai lui CSA Steaua, care au venit să susțină micuța galerie arădeană. În urma incidentelor, Dinamo și UTA s-au ales cu porțile închise pentru următoarele patru meciuri de acasă. Oficialii celor de la UTA i-au întrebat pe cei de la Comisia de Disciplină: „Dar noi ce-am făcut?”.

Se poate spune că fanii steliști au ajutat-o de „Bătrâna (Doamnă)” să treacă strada, deși ea nu avea nevoie.

LOCUL 3. Fură oltenii pe-acolo? Fură

FC U Craiova a fost învinsă de Oțelul pe teren propriu (1-2) și are emoții serioase în privința retrogradării. Adrian Mititelu jr. a răbufnit: „Unii jucători nu se antrenează cum trebuie. Nu e nici vina patronului, nici a antrenorului. Fură la antrenamentele fizice!”

Juniorul are dreptate! O filmare făcută din satelit confirmă că sunt câțiva jucători care fură la antrenamente. De exemplu, lui Blănuță i s-au furat cinci flotări și 16 abdomene. Când s-a uitat, nu mai erau unde le pusese. Un fotbalist, nu dăm nume, avea 26 de flotări deși trebuia să facă 20. Nefiind bun la aritmetică, furase prea multe de la alții.

LOCUL 2. Tu știi cu cine vorbești? Eu sunt Giani Kiriță!

Giani Kiriță e un „bad boy”. Cu siguranță ar fi avut succes mai mare în ring decât a avut pe terenul de fotbal. Și-a greșit meseria, dar răul e deja făcut, nu mai are cum să dea timpul înapoi. Afectat de importanța personalității sale, pentru că el e Giani Kiriță, l-a luat la lovituri libere pe un anume Nicolescu, care îl sunase să îl invite la un meci al lui Dinamo.

Fostul fundaș a povestit pentru Prosport: «Păi, stai, din partea cui ești?». Și mi-a zis «Sunt Nicolescu». «Stai, care Nicolescu?». De unde să știu eu? Și imediat s-a lăsat în jos așa. «Păi, Nicolescu…». «Bine, n-am cum acum, o să revin»

Ca să scurtăm povestea, „probabil că de atunci” acționarul lui Dinamo nu îl mai înghite pe Kiriță. Oricum Nicolescu trebuie să fie fericit că nu și-a primit un pumn prin telefon.

LOCUL 1. Șucu a trecut de la „Fine dining” la „Fan dining”

Sătul (doar la figurat) să dea sute de lei pe o friptură cât unghia de la degetul mic în restaurantele de Fine dining, finanțatorul Dan Șucu a onorat invitația lui Gigi Corsicanu și a călătorit împreună cu galeria Rapidului la meciul de la Craiova. Șucu a mâncat parizer, brânză și chifteluțe împreună cu fanii, de pe capota unei mașini.

Fotbaliștii giuleșteni nu s-au alăturat festinului. Nu au vrut să își strice foamea, pentru că făcuseră rezervare la restaurantul „Ion Oblemenco”, unde au mâncat cea mai bună bătaie.

Credit foto: captură Youtube Prima Sport

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX