1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 11-17 martie

Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 11-17 martie

victorpartan
victorpartan

2024-03-18 14:25:40

image Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 11-17 martie

Se spune că lunea este o zi deprimantă. Hai să îi râdem în față cu un top al celor mai amuzante lucruri și declarații consemnate în săptămâna precedentă. În această ediție, printre altele, vorbim despre o regulă din fotbal care acum pare SF și despre cel mai inexact și mai ghinionist atacant român.

LOCUL 5 - L-ați văzut cumva pe Ion Țiriac?

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia despre o posibilă preluare a lui Dinamo, Ion Țiriac a răspuns: „Nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal și dacă aș avea în spate un om care a fost acolo ca Hagi, ca Lucescu, ca ăștia, da...”. Apoi a continuat și a declarat: „Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa”.

„Săptămâna viitoare sunt în Noua Zeelandă. În Noua Zeelandă fac o treabă care este astăzi foarte nepopulară, vânătoare. Adică a ajuns un cerb la vârsta respectabilă la care trebuie să fie vânat”, a mai spus Țiriac.

Ar fi foarte simplu ca Ion Țiriac să se amestece în mulțime. Dacă și-ar rade mustața și ar lăsa pălăria acasă, nu l-ar mai recunoaște nici vecinii de pe scară... scara avionului.

Cât despre celalată treabă... nu e nimic de râs. Din moment ce sperăm să fi depășit stadiul Neanderthal, e cam normal să fie nepopulară, domnule Țiriac. Și dumneavoastră ați ajuns la o vârstă venerabilă și nu vă vânează nimeni.

LOCUL 4 - Ai, n-ai AI, tragi la poartă

Inteligența Artificială (AI) este în tot și în toate. Evident, și în fotbal. Tragerea la sorți pentru meciurile din Liga Campionilor 2024-2025 nu va mai avea niciun farmec, pentru că împerecherea echipelor va fi făcută într-o fracțiune de secundă, de un soft. 

Nu mai e mult pânâ când echipele din SuperLiga vor fi obligate să aibă în formula de start nu numai un jucător U21, ci și un robot fotbalist. Federația are deja un robot conducător.

LOCUL 3 - Etapă dedicată cui? Non capisco!

Etapa din weekend din Serie A a fost dedicată combaterii rasismului, prilej cu care Francesco Acerbi de la Inter l-a făcut „negru” pe Juan Jesus de la Napoli. 

Să sperăm că italienii nu vor dedica o etapă și combaterii circului pe terenul de fotbal. Sigur vom vedea minim un fotbalist cu nas și perucă de clovn, pe picioroange, ca să fie mai înalt decât toți fundașii adverși.

LOCUL 2 - Patronul lui CFR Cluj a fost în pericol iminent

CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova (1-2), în prima etapă a Play-off-ului. Cristi Balaj, președintele clujenilor, a declarat după meci:

„Nici n-am avut curajul să intru la el (n.r. la patronul Ioan Varga). Eram și eu nervos, supărat. Eram nervos și nu știu cum reacționez când sunt supărat”.

Ce a vrut să spună poetul? Parcă îl și vedem pe Balaj intrând în lojă și luându-l la palme pe Varga, fără să îi dea nicio explicație.

LOCUL 1 - „Inexact și ghinionist”, dar convocat

Italienii sunt imposibil de mulțumit. George Pușcaș a înscris nu mai puțin de două goluri în actuala stagiune, în 887 de minute jucate, iar ei îl numesc „inexact și ghinionist”. Păi ce ați vrea fratelli, să dea un gol la mai puțin de 444 de minute? Ce, e Halland?

Drama e că Pușcaș face parte din lotul României pentru amicalele din luna martie...

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX