1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Toate pariurile preferate din Poli Iași vs Sepsi pe același bilet

Toate pariurile preferate din Poli Iași vs Sepsi pe același bilet

victorpartan
victorpartan

2023-10-19 08:57:09

image Toate pariurile preferate din Poli Iași vs Sepsi pe același bilet

Liga 1 revine în prim plan, joi, 19 octombrie, cu restanța Poli Iași – Sepsi Sf. Gheorghe, partidă care contează pentru etapa a 7-a. Un meci între o echipă, Poli Iași, care n-a obținut nicio victorie pe teren propriu de la revenirea în prima ligă și Sepsi, formație care a pierdut ultimele cinci meciuri din campionat. . Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 19 octombrie, am ales meciul Poli Iași – Sepsi din Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Poli Iași – Sepsi (joi, 19:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.82)
Șansă dublă – X2 (cota 1.52)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.00)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.52)
Marcator – Marius Ștefănescu oricând (cota 5.00)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.98)
Total cartonașe – Sub 6.5 (cota 1.55)

Sepsi a pierdut ultimele cinci meciuri disputate în campionat și a ajuns pe locul 11 în clasament, având un singur punct în plus față de nou-promovata Poli Iași. Echipa covăsneană are șase meciuri fără victorie în toate competițiile, iar în ultimele două etape a pierdut fără gol marcat.

Poli Iași n-a obținut încă nicio victorie pe teren propriu de la revenirea în prima ligă. Formația din Copou a pierdut primele două meciuri de acasă, iar în următoarele două partide a obținut două remize. În trei din cele patru meciuri de pe teren propriu ale ieșenilor ambele echipe au marcat.

Ultima oară când Sepsi a jucat la Iași echipa din Sf. Gheorghe s-a impus cu un categoric 4-1, în 17 octombrie 2020.

La ultima apariție pe teren ieșenii au lăsat o bună impresie contra Rapidului, în Giulești, unde a cedat greu, cu 3-2, după ce a deschis scorul și a egalat la doi. De altfel, echipa lui 

Leo Grozavu s-a descurcat mai bine în deplasare sezonul acesta, cu trei victorii obținute în șapte meciuri.

Cota 110

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Poli Iași – Sepsi din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 110.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 5.500,00 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Spre exemplu, la partida Poli Iași - Sepsi pentru un eventual hat-trick reușit de Pavol Safranko cota oferită de Betano este de 8.50. Adăugată la selecțiile de pe bilet, cu Bet Builder, aceasta poate aduce un câștig mai mare.

Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Poli Iași - Sepsi, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX