1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Televizări meciuri Conference League

Televizări meciuri Conference League

victorpartan
victorpartan

2023-08-29 14:00:00

image Televizări meciuri Conference League

Reprezentantele României în Conference League dispută partidele din returul Play-off-ului Conference League pe 31 august, de la ora 19:00. Vezi cine transmite meciurile Bodo/Glimt (Norvegia) vs Sepsi Sf. Gheorghe și HJK Helsinki (Finlanda) vs Farul Constanța.

Pariază pe meciurile reprezentantelor României în Conference League beneficiind de cote bune

Bodo/Glimt - Sepsi Sf. Gheorghe tv

S-a anunțat cine transmite meciul Bodo/Glimt (Norvegia) vs Sepsi Sf. Gheorghe la televizor. Este vorba de două canale de sport, Digisport 1 și Prima Sport 1.

Bodo/Glimt - Sepsi cote 

Imediat după meciul tur, încheiat cu scorul de 2-2 la Sf. Gheorghe, surprindea cota foarte mică pe care o aveau norvegienii pentru calificarea în faza grupelor. Ei bine, această cotă a scăzut între timp, de la 1.16 la 1.12. Un pariu pe Bodo/Glimt nu are valoare, întrucât Sepsi nu a fost inferioară în prima manșă. În schimb, selecția X2 este foarte tentantă, având cota 4.05.

HJK - Farul TV

Partida din Finlanda, dintre Hjk Helsinki și Farul Constanța va fi urmărită live pe Pro Arena, televiziunea care a transmis și întâlnirea de la Ovidiu.

HJK Helsinki - Farul cote

Cota pentru victoria Farului a scăzut de la 3.25 la 3.00 în câteva zile, în timp ce „1 solist” are acum cotă 2.40, de la 2.27. Această fluctuație indică faptul că s-a mizat pe echipa lui Hagi, care este favorită la calificare. Campioana României merge în Finlanda cu un moral bun, după victoria din campionat, 2-0 cu Universitatea Craiova. Atenție: în 4 din cele 5 meciuri jucate de Farul în Conference League s-au marcat minim trei goluri. În al cincilea a fost 2-0 pentru „rechini”.

Pariază pe meciurile reprezentantelor României în Conference League beneficiind de cote bune

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX