1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Superliga României: Opt candidate pe două locuri pentru play-off

Superliga României: Opt candidate pe două locuri pentru play-off

Caramavrov
Caramavrov

2023-11-21 21:15:28

image Superliga României: Opt candidate pe două locuri pentru play-off

După meciurile echipei naționale, ne întoarcem la Superliga României. Am ajuns deja la runda a 17-a din sezonul 2023-2024, iar calculele ar trebui să aibă o precizie tot mai mare. Una din întrebările care se pun este: ce echipe vor prinde play-off-ul?

Agenția Betano nu acordă cote celor de la FCSB și CFR pentru selecția antepost „Termină pe primele șase locuri - Sezonul regulat”. Așadar, se presupune că aceste două echipe nu au cum să rateze calificarea, ceea ce e logic. Sunt cotate formațiile de la locul 3 în jos: 

Practic, oferta Betano indică faptul că mai sunt doar două locuri de play-off disponibile. Se poate interpreta că Rapid și Universitatea Craiova sunt ca și calificate, pe lângă FCSB și CFR.

Pentru aceste două locuri se luptă FC Hermannstadt (locul 5, 24 de puncte), Petrolul (locul 6, 22 de puncte), Farul (locul 7, 22 de puncte), Oțelul (locul 8, 20 de puncte), Sepsi (locul 9, 20 de puncte), "U" Cluj (locul 10, 20 de puncte), Poli Iași (locul 11, 18 puncte) și UTA (locul 12, 18 puncte). 

Farul este campioana en-titre și are un lot valoros. Chiar dacă jocul nu a mers foarte bine în turul sezonului regulat, echipa lui Hagi poate prinde o serie bună, care să o ducă în Top 6. O altă echipă cu șanse mari de a juca în play-off este FC Hermannstadt, judecând după evoluțiile din tur. Marius Măldărășanu a format o echipă compactă, bătăioasă, care construiește cu ușurință.

Petrolul Ploiești are o cotă „ispititoare”, de 3.60. „Lupii” se află printre cele patru echipe care au suferit numai două înfrângeri în 16 etape, rezultatele lor bazându-se pe defensiva bine organizată. Ploieștenii au a doua apărare din Superligă, alături de FCSB, Universitatea Craiova și FC Hermannstadt (câte 16 goluri primite). Cel mai bine la acest capitol stă Oțelul (14 goluri încasate), însă elevii lui Dorinel Munteanu sunt creditați cu șanse mici să prindă play-off-ul.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX