1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Adevărul iese la iveală: Șumudică l-a „stricat” pe Snoop Doggy Dog

Adevărul iese la iveală: Șumudică l-a „stricat” pe Snoop Doggy Dog

victorpartan
victorpartan

2021-01-13 09:22:34

image Adevărul iese la iveală: Șumudică l-a „stricat” pe Snoop Doggy Dog

După ce a dus-o pe primul loc în campionatul Turciei, Marius Șumudică a părăsit-o pe Gaziantepspor în urma unui conflict cu baștanul. Turcii s-au declarat oripilați de comportamentul antrenorului român.

Adevărul este că un spirit vulcanic precum Șumi nu avea ce să caute într-un ținut al gentlemanilor, care duc la gură ceașca de ceai ținând degetul mic ridicat. Comunicatul de presă al clubului a fost o mostră de diplomație: „Drumurile noastre s-au despărțit astăzi, de comun acord. Marius Șumudică nu mai este antrenorul echipei. Ne exprimăm recunoștința sinceră față de ce a făcut aici. Îi mulțumim și îi dorim succes în carieră”.

Nici nu aflam dimensiunea prăpădului lăsat de Șumi în Țara Semilunei dacă nu primeam, din greșeală, un email pe care subofițerul de presă l-a trimis fanilor: 

„Leagănul civilizației poate fi restabilit la Gaziantepspor. Drumul nostru s-a despărțit, astăzi, de al lui Marius Șumudică. Cu ajutorul lui Allah, ghiaurul s-a dus, după un an și jumătate. L-am văzut cu ochii noștri făcând bagajele. Era nervos. Bolborosea ceva în portugheză. Am crezut că visăm. Eu l-am ciupit pe Ahmed, Ahmed l-a ciupit pe Ibrahim, Ibrahim l-a ciu... nu, Hakan era deja ciupit de o viespe. 

Șumudică a făcut bine, dar și mult rău aici. Pe Yilmaz, care își cumpăra bilete în rândul 1 pentru concertele online de jazz, l-a intoxicat cu manele. Acum, în timp ce trasează terenul cu var, îl auzi cântând de dușmani și de valoare. Deunăzi l-a sunat prietenul Snoop Doggy Dog și l-a întrebat ce mai face. Yilmy i-a zis: fratele meu, trebuie să auzi ceva! Ce a urmat, cred că știe toată planeta!

Pe Yasin l-a făcut să fie flegmatic. Scuipă toată ziua. Erdun a stat mult pe lângă Șumudică și a început să aibă gesturi care nu îl caracterizează. Se uită din când în când spre peluza adversă și își suge ușor degetul mijlociu. L-am întrebat ce înseamnă asta și mi-a spus că se antrenează pentru momentul în care revine lumea la stadion. Vrea să-i umilească pe rivali. Nu prea înțeleg. 

Totuși, ne exprimăm recunoștința față de Șumudică. Faceți repede poză cu clasamentul. Sunt șanse mai mari să fiți loviți de un meteorit pe stradă decât să mai ajungem noi pe primul loc”.

România nu rămâne fără antrenor în Turcia. Dan Petrescu a semnat cu „lanterna” Kayserispor. „Bursucul” a fost întâmpinat de un reprezentant al arbitrilor și a luat „galben” încă de la aeroport pentru că l-a întrebat pe vameș cum se spune „penalty” în limba lor. 

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX