1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Suedia – Allsvenskan a primit acceptul autorităților pentru a lua startul pe 14 iunie

Suedia – Allsvenskan a primit acceptul autorităților pentru a lua startul pe 14 iunie

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-06-01 12:31:13

image Suedia – Allsvenskan a primit acceptul autorităților pentru a lua startul pe 14 iunie

restart campional suedia pariuri online

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Guvernul și Autoritatea pentru Sănătate Publică din Suedia și-au dat acordul pentru ca primele două ligi, Allsvenskan și Superettan, să înceapă conform planurilor întocmite pe hârtie, în 14 iunie. Startul a fost întârziat de Covid-19 mai bine de două luni, în primă fază fiind prevăzut pentru 4 aprilie. Toate jocurile se vor desfășura însă fără spectatori în primă fază.

S-A STABILIT PROGRAMUL PENTRU PRIMELE TREI ETAPE

„Suntem foarte recunoscători că autoritatea a adoptat protocoalele pe care le-am pregătit, pentru ca sezonul nostru să poată începe pe 14 iunie. Că ne împărtășesc părerea, adică putem începe să jucăm fără a contribui la răspândirea infecției în comunitate” a declarat, Mats Enquist, secretar general al Ligii Profesioniste din Suedia.

ia paysafecard aici gratis

Oficialii suedezi se așteaptă însă la un sezon mai special. „Nu va fi un pre-sezon optim, dar este la fel pentru toată lumea. Anul acesta va fi special, indiferent de modul cum îl rotim, dar acest lucru îl putem accepta cu toții”, a mai spus Mats Enquist.

Programul pentru Allsvenskan și Superettan, precum și pentru Cupa Suediei nu a fost încă stabilit în totalitate. S-a anunțat programul primelor trei runde. Următoarea fază este întocmirea planului anual pentru celelate 27 de runde și Cupa Suediei. Dar pentru acest lucru, nordicii așteaptă ca FIFA și UEFA să stabilească calendarul internațional. Comitetul Executiv al UEFA se va întruni pe 17 iunie.

Prima etapă în Suedia:

  • IK Sirius – Djurgårdens IF
  • Hammarby IF – Östersunds FK
  • IFK Norrköping – Kalmar FF
  • IFK Göteborg – IF Elfsborg
  • Falkenbergs FF – BK Häcken
  • Örebro SK – AIK
  • Helsingborgs IF – Varbergs BoIS
  • Malmö FF – Mjällby AIF

Casele de pariuri au pregătit deja cotele pentru jocurile din prima rundă, dar și pariuri speciale, gen „Pariuri Antepost”.

TOPUL FAVORITELOR LA TITLU

Malmö FF este văzută principala favorită la titlu și în acest sezon, dar lucrurile nu par atât de clare, existând un oarecare echilibru, cel puțin în faza de debut. Djurgårdens IF, campioana din 2019, deține doar cu a treia șansă, având o cotă de 7.00 la Unibet pentru a repeta din nou performanța. Malmö FF, care va fi antrenată din acest sezon de fostul mare jucător danez Jon Dahl Tomasson, este ultima echipă din Allsvenskan care și-a păstrat în titlu, în 2017. În topul șanselor de a câștiga titlul, între cele două grupări amintite se intercalează Hammarby IF. AIK Stockholm (campioana din 2018), IFK Göteborg și IFK Norrköping, chiar dacă au cote de la 9.00 la 15.00 pentru a câștiga campionatul, nu trebuie excluse din aceste calcule.

Toate aceste șase formații au loturi în valoare de peste 9 milioane de euro, conform Transfermarkt. Se detașează și la acest capitol Malmö FF – 15,14 milioane de euro, lider all-time la titluri câștigate, cu 23. IFK Göteborg și IFK Norrköping sunt pe locurile următoare în istoria Allsvenskan, ambele cu câte 13 trofee.

În ceea ce privește retrogradarea, nou-promovatele Mjällby AIF și Varbergs BoIS sunt și principalale candidate pentru a se afla sub linia roșie la finalul sezonului. Cele două se vor lupta, conform cifrelor, cu IK Sirius și Falkenbergs FF pentru a rezista în prima ligă. Cele patru sub cluburi cu o valoare de piață a loturilor de sub 6 milioane de euro. De fapt, nou-promovatele nu trec de 3,58 milioane de euro.

LUPTA PENTRU TITLUL DE GOLGHETER ESTE FOARTE ECHILIBRATĂ

Pentru titlul de golgheter, lupta pare mult mai echilibrată la prima vedere. Emir Kujovic (Djurgårdens IF), Robin Soder (IFK Göteborg) și Isaac Kiese Thelin (Malmö FF), ultimul adus sub formă de împrumut de la Anderlecht, au cota 6.00 la Unibet pentru a fi cel mai bun marcator în 2020. Dintre aceștia, Soder a fost pe locul 2 în sezonul 2019, cu 14 goluri. Alexander Kačaniklić, Paulinho, Aron Johannsson (toți de la Hammarby) și Alexander Søderlund (BK Häcken) sunt alți jucători de urmărit în această bătălie.

Suedia a lansat mai tot timpul jucători de top pentru fotbalul european, mai ales că multe națiuni din Occident își trimit sportivi sub formă de împrumut la cluburi din Allsvenskan. PariuriX va fi cu ochii și pe această întrecere, de unde încercăm să „extragem” și cele mai bune ponturi pe parcursul sezonului.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Unibet 100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON
NetBet pariu fără risc 100% până la 500RON
Superbet până la 500RON EXTRA

Vezi când revin și altele campionate afectate de carantină:

 

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX