1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Steliști de mici: Becali transferă cei mai buni oameni de la Astra!!!

Steliști de mici: Becali transferă cei mai buni oameni de la Astra!!!

victorpartan
victorpartan

2019-12-12 20:32:04

image Steliști de mici: Becali transferă cei mai buni oameni de la Astra!!!

Steliști de mici, doi angajați ai Astrei sunt curtați de Becali. De fapt, sunt cei mai buni oameni de la Astra, echipa care a trecut pe primul loc după 8 victorii consecutive în Liga I. Aceștia sunt grataragiul Nicu Jarcu și secundul său, al cărui nume nu îl putem dezvălui, pentru că nu îl cunoaștem.

Presa sportivă a descoperit secretul revelației Astra Giurgiu: socializarea în jurul grătarului. Un morun din Dunăre ne-a povestit că Gigi Becali l-a trimis pe Meme Stoica să se intereseze cine este omul din spatele reușitelor lui Bogdan Andone, un antrenor despre care s-a convins că e mediocru atunci când l-a avut ca angajat.

Deghizat într-o grămăjoară de vreascuri umede, după o perdea de fum,  Meme l-a depistat pe Nicu Jarcu, poate cel mai talentat grataragiu din Europa de Est.

„Mi-a zis mie Meme: Gigi, ia-l! Când a spus că Bogdan Andone îi făcea toată treaba lui Șumudică, Nicolae încerca doar să îl perie pe Andone, ca să îi treacă mai puțini bani pe cartea de muncă. Treaba era făcută tot de omul ăsta, Jar... stați ca am uitat... Jarcu, așa. Jarcu!”, a năvălit Becali într-o emisiune imaginară de la Digisport, anunțând transferurile grataragiului și secundului său.

În schimbul celor doi, finanțatorul lui FCSB e gata să îi trimită la Astra pe cei 13-14-15 jucători de care vrea să scape în această iarnă: „Am vorbit cu Nicu (n.r. - Ioan Nicolae, patronul Astrei). Deja a dărâmat un perete ca să lărgească vestiarul. Nu își face griji că nu are bani să plătească atâtea salarii, pentru că el oricum nu le plătește”.

Noul sponsor al FCSB, o firmă de condimente!

Din februarie, pe tricoul vicecampioanei va apărea și logo-ul noului sponsor, o firmă de condimente. Trombonkomsport.ro a scris că Becali ar fi vrut să îl aducă lângă el și pe Miron Cozma, care știe de unde să aducă cei mai buni cărbuni pentru grătar, dar Meme Stoica s-a opus vehement transferului, de teamă să nu fie lucrat pe la spate.

Aparent fără legătură cu subiectul nostru, Dănuț Lupu va continua să îi conteste pe unde apucă pe toți cei care se consideră sau nu se consideră dinamoviști. „Prunea a fost rezervă. Cum să fii dinamovist dacă ești rezervă? Bratu s-a dezbrăcat de trei ori în vestiar, a dat câteva goluri norocoase și spune că este dinamovist. Mai făcea și faza aia cu mitraliera, greșise ministerul săracul, se credea la Steaua. În mod normal, trebuia să agite niște cătușe. Mircea Lucescu? Rapidist! Uitați-vă la el! Despre Cornel Dinu știu că ținea de copil cu echipa națională. Numai impostori! Sunt gata să merg cu ei la detectorul de minciuni. O să vadă toată țara că eu sunt singurul dinamovist adevărat”, se va pregăti să verse venin fostul mijlocaș, dar va fi oprit de un miros de grătar adus de vânt dinspre Berceni. Va lua urma mirosului, iar la poarta bazei de pregătire a lui FCSB se va ciocni de Becali: „Salut, nea Gigi! Eu sunt stelist de mic. Și de ceafă! Și de cârnați!”.

Să curgă micii și să sfârâie berea!  FCSB a găsit calea spre titlu!

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX