1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Spaniolii care au preluat-o pe Dinamo au un mare secret!

Spaniolii care au preluat-o pe Dinamo au un mare secret!

victorpartan
victorpartan

2020-08-22 14:46:15

image Spaniolii care au preluat-o pe Dinamo au un mare secret!

„Veni, vidi, vici, roiu!”, exclama Gigi Mulțescu, convins că va fi demis, în ziua în care s-a anunțat că Dinamo a fost preluat de spaniolii Pablo Cortacero, Melero Marin și Rufo Collado. În mod misterios, însă, lui Mulțescu i-a fost prelungit contractul.

Iar misterul s-a adâncit. Văzând că nu prea mai are pe cine să antreneze, „SMURD”-ul a propus patronatului iberic o listă cu achiziții. Toate numele au fost respinse, pe motiv că jucătorii nu se încadrează în noua filosofie a clubului. 

„Noi ne-am uitat în funcție de bugetul pe care îl aveam. Nu jucători de top, de prima linie”, a explicat Mulțescu. Acesta nu are de unde să știe care este filosofia echipei pe care trebuie să o pregătească, deoarece spaniolii o țin doar pentru ei.

De altfel, se poate ca Ionel Dănciulescu să fi fost dat afară tocmai pentru că încerca să afle marele secret. Mai întâi, „Corbul” a lipit un pahar de un perete comun cu biroul lui Cortacero, însă nu și-a dat seama să golească paharul, iar toată apa i s-a dus în ureche. Nu a mai auzit nimic o săptămână.

Apoi, s-a deghizat într-o imprimantă cu ace și s-a așezat pe biroul noului patron, dar secretara s-a împiedicat și a vărsat cafea fierbinte pe el. Ionel a scăpat o vorbă „de bine”, s-a deconspirat și a fost trimis la casat.

Au strâns bani de-un meci

În altă ordine de idei, spaniolii au reușit să strângă suma necesară pentru a închiria Arena Națională. Meciul cu FC Hermannstadt se va juca pe iarbă adevărată. Nu se știe ce va fi la următoarea partidă pe teren propriu, dar soluții există. În apropierea fostului stadion „23 August” este un balon care are teren cu gazon artificial. 

„Terenul e mai mic, ca de handbal. Vom cere o derogare ca să jucăm 5+1 contra 5+1, și așa loturile vor fi micșorate din cauza virusului. Să vedem, costă 250 de lei ora. Dacă domnul Cortarcero nu va avea atâția bani, ne vom orienta spre o sală de sport cu linoleum. Dacă ești bun, bați și pe ciment”, ar fi spus unul dintre oamenii noi de la Dinamo.

O veste bună și una proastă

Dănuț Lupu a aruncat bomba, la AntenaSport: „Sincer, nu cred că se vorbește limba spaniolă la Dinamo. Cred că se va vorbi limba lui Borcea sau Negoiţă. Toate mişcările din club duc la Borcea”. Lupu’ din povestea „Cei trei purceluși” ne-a confirmat: „M-am nimerit în același restaurant cu Pablo Cortacero. După desert, s-a dus la toaletă. Și-a dat masca jos. Era Cristi Borcea! S-a spălat pe mâini, a redevenit Cortacero și s-a întors la masă. Și-a dat seama că se spălase doar 17 secunde, nu cât trebuie. S-a dus la toaletă și și-a dat masca jos. Era Ionuț Negoiță!”.

În final, o veste bună și una proastă pentru jucătorii dinamoviști, care s-au revoltat pentru că nu și-au mai primit banii de aproape trei luni. Vestea bună: la 1 septembrie intră în cont salariul pe iunie. Vestea proastă: suma e în pesetas.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX