1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Şoc la Liverpool! Daniel Sturridge este acuzat că a jucat la pariuri!

Şoc la Liverpool! Daniel Sturridge este acuzat că a jucat la pariuri!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-12 21:06:22

image Şoc la Liverpool! Daniel Sturridge este acuzat că a jucat la pariuri!

Se poate şi la case mari, nu doar la noi! Jurgen Klopp a primit astăzi o lovitură neaşteptată: Daniel Sturridge a fost acuzat de către şefii fotbalului din Anglia că a jucat la pariuri! În anunţul făcut de Federaţia Engleză se spune că Sturridge (foto: liverpoolfc.com) a încălcat 2 dintre articolele din regulamentul referitor la pariuri. Nu este dezvăluit, însă, şi modul în care jucătorul lui Liverpool a făcut acest lucru. De asemenea, nu se ştie momentan nici dacă el a pariat pe meciurile echipei sale.

Deschide cont și pariază pe Premier League cu un bonus atractiv de bun venit!

Englezii sunt siguri, însă, că Sturridge o va părăsi pe Liverpool la anul - foarte posibil ca acest lucru să se întâmple chiar în ianuarie. El mai are contract cu clubul de pe "Anfield" până vara viitoare şi, în plus, a căzut de mai multă vreme în dizgraţia şefilor echipei. În acest moment, nu este clar dacă presupusele infracţiuni au avut loc după ce atacantul a fost împrumutat, la începutul acestui an, la West Brom sau după ce acesta a revenit la Liverpool (pe 31 mai 2018). 

Potrivit presei din Anglia, atacantul în vârsta de 29 de ani are la dispoziţie 8 zile să-şi pregătească apărarea. Astfel, pe 20 noiembrie, ora 18.00, el este aşteptat în faţa unei comisii la sediul federaţiei să răspundă acestor acuzaţii. Sturridge (foto: teamtalk.com) a bifat în acest sezon 12 apariții în toate competițiile pentru Liverpool, reuşind să marcheze patru goluri.

Motivarea Federaţiei de Fotbal din Anglia în cazul acţiunii împotriva lui Daniel Sturridge se bazează pe un articol din regulament care specifică clar faptul că nicio persoană implicată în activitatea fotbalistică, fie jucător, antrenor, din staff-ul medical sau administrativ, nu poate juca la pariuri. 

"Un participant nu poate paria, direct sau interect, sau să ofere instrucțiuni, să permită, să cauzeze sau să îi ofere altcuiva motive de a paria pe rezultatele unui meci oriunde în lume, dar și pe transferurile de jucători, angajarea de manageri, alegerea unei echipe sau măsuri disciplinare".

De asemenea, regulamentul Federaţiei engleze mai prevede faptul că "un participant îi este interzis să oferă altei persoane informații legate de fotbal, și care nu sunt publice în acel moment, obținute prin virtutea poziției pe care o ocupă", se arată în comunicatul Federaţiei de Fotbal din Anglia.  

Pariază PRE-MECI sau LIVE pe Premier Leeague, sezonul 2018 / 2019!  

Dacă va fi găsit vinovat, Sturridge se poate alege cu o suspendare uriașă şi plata unei amenzi usturătoare. Pedeapsa depinde, însă, în funcţie de gravitatea faptei dar şi de consecinţele acesteia. Cel mai mediatizat caz până acum în fotbalul englez l-a avut în centrul atenţiei pe Joey Barton (foto: dailyrecord.co.uk).

Fostul jucător de la Manchester City, Newcastle şi Glasgow Rangers a primit o suspendare de 18 luni după ce a fost găsit vinovat pentru că a pariat pe mai multe meciuri.  
  
Liverpool, echipă aflată pe locul 2 în acest moment în Premier League, a reacţionat prin intermediul purtătorului de cuvând al clubului. "Daniel și-a oferit cooperarea deplină și fără echivoc pe tot parcursul acestui proces și a asigurat clubul că va face acest lucru în continuare. De asemenea, el a mai susținut categoric că nu a pariat niciodată pe meciuri de fotbal", a spus reprezentantul "cormoranilor".

Pariază pe Premier League şi încasează un super-bonus de bun venit! 

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX