1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Șoc după șoc la Dinamo: Darko Velkovski este, de fapt, Velkovski Darko

Șoc după șoc la Dinamo: Darko Velkovski este, de fapt, Velkovski Darko

victorpartan
victorpartan

2024-05-13 18:11:58

image Șoc după șoc la Dinamo: Darko Velkovski este, de fapt, Velkovski Darko

Nu e glumă: conducerea lui Dinamo suspectează că Edgar Ié, fundașul central adus în iarnă, nu ar fi de fapt jucătorul care a evoluat pentru Barcelona, ci fratele său geamăn, Edelino! Știrea a apărut pe gsp, preluată de pe contul de Facebook al unui jurnalist. Clubul a reacționat într-un târziu, comunicând că este fake news.

Glumă: e ciudat că dinamoviștii nu și-au dat seama de gafa managerială încă din ziua în care E. Ié semna cu ei și se antrena sub comanda lui lui Zeljko Kopic în același timp! 

Dar urmează o știre cel puțin la fel de șocantă ca reducerea suspendării lui Abdallah de la 6 la 2 etape: un impresar are impresia că „alb-roșii” au fost păcăliți și cu transferul lui Darko Velkovski. În locul fotbalistului profesionist, la Dinamo ar fi ajuns vecinul lui, Velkovski Darko, care nu este fundaș central, ci portar, la o agenție de păcănele din Skopje.

„De Haloween, Darko și-a pus o mască pe față ca să semene cu Velkovski, să îi păcălească pe cei de pe scară. Nu a mai putut să și-o mai scoată și de atunci lumea îi tot confundă, dar pe teren se observă clar că nu e una și aceeași persoană. Nu ați văzut câte gafe a făcut?”, ar fi spus impresarul, dacă l-ar fi băgat cineva în seamă.

Cei de la FK Csikszereda au trecut articolele din presa centrală prin Google Translate și au aflat și ei de haosul de la viitoarea adversară din meciurile de baraj. Săracii, nu mai știu ce să creadă: vor juca împotriva lui Edgar Ie sau lui Edelino Ie? Împotriva lui Darko Velkovski, sau a lui Velkovski Darko? Până la urmă, Zeljko e Kopic, sau Kloppic?   

Nu este exclus ca, în locului tradiționalului test antidoping, ciucanii să ceară un test ADN pentru 4-5 jucători dinamoviști, aleși prin sondaj.  În felul acesta, se vor asigura că Gonçalo Gregório nu este de fapt Gonçalo Ramos, de la PSG. 

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Credit foto: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX