1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Se redeschid casele de pariuri de la 1 iunie?

Se redeschid casele de pariuri de la 1 iunie?

victorpartan
victorpartan

2020-05-19 10:51:30

image Se redeschid casele de pariuri de la 1 iunie?

Pe 15 mai, România a ieșit din starea de urgență și a intrat în starea de alertă. Guvernul a anunțat că activitatea va fi reluată treptat. Primul pas a fost dispariția declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în interiorul localității și în zonele limitrofe, precum și redeschiderea cabinetelor stomatologice, a frizeriilor și a saloanelor de înfrumusețare.

De la 1 iunie va fi făcut al doilea pas. Încă nu se știe exact în ce va consta acesta, dar operatorii din industria jocurilor de noroc speră ca printre stabilimentele redeschise să se numere și agențiile de pariuri stradale. Este vorba despre peste 14.000 de agenții terestre, în care lucrează în jur de 45.000 de angajați. 

Presa sportivă a scris despre discuții între reprezentanții industriei și oficialii Guvernului și ai Ministerului de Finanțe pentru repornirea industriei jocurilor de noroc cu respectarea tuturor regulilor sanitare. Concret, accesul în agenții va fi permis doar cu mască, la intrarea în fiecare agenție va exista un covor dezinfectant, la masă nu va putea sta mai mult de un parior, iar distanța dintre clienții aflați în interior, la un moment dat, va fi mai mare de un metru.

O problemă de rezolvat este „distanțarea socială” dintre cei care stau la „păcănele”, aparatele fiind plasate unul lângă celălalt. Ca primă soluție, s-a propus ca între mașinile de sloturi să fie montate geamuri despărțitoare înalte, astfel încât nimeni să nu respire aerul altui jucător.

Se redeschid casele de pariuri de la 1 iunie? Este o întrebare pentru care vom avea răspuns în zilele următoare. Ce știm cu certitudine este că în interiorul agențiilor nu este înghesuiala din alte centre de activitate și că majoritatea jucătorilor se încadrează în categoria de vârstă care înțelege și respectă regulile.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX