Sărbătoare vișinie! GALERIE FOTO: Așa s-a trăit la Cluj câștigarea titlului în Liga 1 Betano

846 0

CFR Cluj a câștigat, duminică seară, după 1-0 cu Universitatea Craiova pe teren propriu, al doilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano și al cincilea din istorie. Betano.ro, sponsor oficial al Ligii 1, a avut onoarea de a-i înmâna trofeul echipei lui Dan Petrescu la finalul unui sezon perfect, iar imaginile bucuriei din Gruia sunt…spectaculoase.

Argentinianul Emmanuel Culio a marcat, din penalty, în minutul patru, singurul gol al partidei, iar peste 86 de minute petrecerea clujeană a început. Chiar pe teren, unde jucătorii, antrenorii și membrii staff-ului tehnic au primit medaliile de campion în fața fanilor care au venit să-i vadă în ceea ce a fost ultimul meci jucat pe teren propriu în stagiunea 2018/2019.

Rând pe rând, Arlauskis, Vinicius, Deac, Omrani, Țucudean sau Dan Petrescu au urcat pe scenă pentru a-și vedea munca de un an de zile încununată. Ce a ieșit? Momente frumoase, surprinse la a doua petrecere consecutivă de titlu dată în Gruia, pe stadionul “Doctor Constantin Rădulescu”.

VEZI AICI IMAGINI DE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIONLOR

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi