1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Săptămâna decisivă în Cupele Europene! Cine merge mai departe?

Săptămâna decisivă în Cupele Europene! Cine merge mai departe?

Baicu Marius
Baicu Marius

2018-12-11 16:51:38

image Săptămâna decisivă în Cupele Europene! Cine merge mai departe?

Trei zile de spectacol total și de tensiune în Cupele Europene. Ultimele locuri în primăvara europeană se decid în următoarele zile. Betano.ro, operatorul digital de pariuri și cazinou, vă prezintă calculele fiecărei grupe.

Liga Campionilor: doar 4 semne de întrebare. Grupa C, cea mai echilibrată

5 din cele 8 grupe ale Ligii Campionilor știu deja ce echipe vor merge mai departe în optimile competiției, fără a avea mari surprize. Lupta rămâne deschisă în grupele B, C și F. Situația e foarte simplă în grupa F, unde meciul direct dintre Șahtior Donețk și Olympique Lyon va decide locul 2. B și C, în schimb, depind de ambele partide.

Grupa B a fost câștigată de Barcelona, iar al doilea loc pentru optimi va fi decis între Tottenham și Inter. Englezii au avantajul rezultatelor directe, dar au un meci mai greu: în deplasare, la Barcelona. Inter va juca acasă cu PSV Eindhoven, lanterna roșie a grupei, care a luat un singur punct din primele 5 etape.

Grupa C e și mai complicată. Steaua Roșie le-a încurcat deja pe Napoli și Liverpool și, chiar dacă nu se poate califica în optimile Ligii Campionilor, are șanse la locul 3 – de Europa League. Sârbii nu au primit gol acasă până acum, și urmează să fie vizitați de PSG. Campioana Franței se califică dacă ia 3 puncte la Belgrad, dar un semi-eșec sau chiar un eșec îi poate duce în Liga Europa. Derby-ul zilei este Liverpool – Napoli: finalista de anul trecut riscă să fie eliminată încă din faza grupelor dacă nu câștigă diseară!

Liga Europa: se știu 13 din cele 24 calificate. Două grupe, complet deschise

Doar patru grupe vor avea meciuri fără miză joi, în Liga Europa, în timp ce în alte două încă au șanse toate echipele implicate! Dintre românii care au luat startul competiției, singurul sigur de calificare este Ștefan Radu. Ultima etapă va fi decisivă pentru Alex Băluță (Slavia), Andrei Ivan (Rapid Viena), Răzvan Marin (Standard), Răzvan Lucescu și Alin Toșca (PAOK). Șanse foarte mari au foștii căpitani ai Craiovei, Băluță și Ivan, ei urmând să joace în partide în care depind doar de rezultatul propriei echipe. Răzvan Marin e nevoit să câștige, dar nu poate merge mai departe dacă Sevilla nu se încurcă în meciul cu Krasnodar; într-o situație asemănătoare fiind și PAOK: victoria e obligatorie, dar și eșecul lui Videoton cu Chelsea.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX