1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Șansa ta: România - Suedia și celelalte meciuri din preliminarii îți pot aduce superpremii

Șansa ta: România - Suedia și celelalte meciuri din preliminarii îți pot aduce superpremii

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-11-15 14:37:15

image Șansa ta: România - Suedia și celelalte meciuri din preliminarii îți pot aduce superpremii

Preliminariile EURO intră în acest weekend în linie dreaptă. Capul de afiș e România - Suedia, meciul pe care trebuie să-l câștigăm pentru a menține vii speranțele calificării directe la turneul final, dar și alte naționale caută biletele pentru Campionatul European din 2020. Folosește-te de meciurile importante din calificări și adună mai multe șanse de a câștiga marele premiu pus în joc de Betano!

România - Suedia, totul pentru EURO!

Cu 50.000 de fani în tribune și milioane de telespectatori, Cosmin Contra și tricolorii săi au doar varianta unei victorii mari în fața Suediei, coșmarul din sferturile de finală ale World Cup 1994. Calculele s-au făcut, avem asigurată prezența la barajul din Liga Națiunilor, trebuie apoi să scoatem un egal în Spania, iar meciurile bune făcute de Florinel Coman și Alex Mitriță ne dau încredere. Cotele la pariuri sportive online sunt ușor în favoarea nordicilor, dar de câte ori de-a lungul istoriei noastre fotbalistice nu am dat peste cap așteptările? Avem nevoie de un nou astfel de moment, avem nevoie de EURO!

Pe Betano, ultimele două etape din preliminariile EURO 2020 au o miză dublă: pe lângă meciurile în sine, pariurile plasate pe aceste evenimente îți pot aduce tichete pentru tragerea la sorți din cadrul concursului "Εxcursie de Crăciun". Biletele plasate pe partidele din preliminarii înseamnă mai multe tichete pentru tragerea la sorți care va avea loc pe 2 decembrie 2019, cea în care punem la bătaie premii de zeci de mii de lei, dar și un voucher de vacanță.


Top 5 meciuri ale weekend-ului în preliminariile EURO 2020:

  • România - Suedia (Grupa F, vineri, ora 21:45)
  • Rusia - Belgia (Grupa I, sâmbătă, ora 21:45)
  • Serbia - Ucraina (Grupa B, duminică, ora 21:45)
  • Bosnia - Italia (Grupa J, sâmbătă, ora 21:45)
  • Croația - Slovacia (Grupa E, sâmbătă, ora 21:45)

Echipele deja calificare la EURO 2020: Anglia și aa (Grupa A), Ucraina (Grupa B), Spania (Grupa F), Polonia (Grupa G), Franța și Turcia (Grupa H), Belgia și Rusia (Grupa I), Italia (Grupa J)

Jocul începe acum, vacanța de Crăciun te așteaptă!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX