1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. S-a defectat: imprimanta lui Negoiță nu mai tipărește ultimele două litere de la „finanțator”

S-a defectat: imprimanta lui Negoiță nu mai tipărește ultimele două litere de la „finanțator”

victorpartan
victorpartan

2020-04-15 13:42:16

image S-a defectat: imprimanta lui Negoiță nu mai tipărește ultimele două litere de la „finanțator”

Pe lângă suma de 180.000 de euro, necesară pentru obţinerea licenţei, fanii dinamovişti se văd chemați să plătească şi service-ul pentru imprimanta din biroul lui Ionuţ Negoiţă, care nu mai tipăreşte ultimele două litere din cuvântul „finanțator”, în documentele oficiale.

„Da, am auzit și eu de această problemă, știți cum se spune: La omul sărac nici boii nu trag. Și așa aveam destule datorii. Cred că service-ul va costa cel puțin 150 de lei. Curios este că, în celelalte cuvinte, literele o și r apar. Să sperăm că fanii vor strânge bani pentru intervenție, ne gândim să organizăm un teledon, în asemenea momente este nevoie de solidaritate”, ar fi spus Bogdan Bălănescu, mâna stângă a lui Negoiță, dacă știrea ar fi fost reală.

Dar necazurile se țin lanț! Cu gândul la cum să salveze clubul de la faliment, într-un moment de neatenție, se pare că Negoiță și-ar fi cumpărat mâncare online și ar fi trecut-o în contul lui Dinamo. Nu e vorba de nimic extravagant, doar 1.563 de grame de trufe albe, o pulpă de vită Wagyu și cel mult un kilogram de caviar, de poftă.

„Răul e deja făcut, nu mai pot da timpul înapoi, nu e mare chestie”, s-ar fi confesat omul de afaceri unor apropiați. Costul trufelor ar fi putut fi acoperit de tranșa de 400.000 de euro primită din drepturile de televiziune, dar finanțatul a apucat să vireze acei bani către o altă firmă de-ale sale. Deci, dacă fanii nu se vor dovedi alături de echipă și nu vor achita ei consumația, nota de plată se va adăuga datoriei generale, de 2-6 milioane de euro, ascunse în spatele bancnotei de un leu.

„Câinii” sunt tot mai aproape de groapă și tot mai departe de „Groapă”, din vina matematicii. Era nevoie de 180.000 de euro pentru obținerea licenței. Fanii au dat 100.000, deci mai e nevoie doar de 180.000 de euro. 

 „Băi, Negoiță, scoate banii!"

Pentru că scrisorile deschise adresate de PCH patronului nu-i provoacă acestuia nici măcar o durere în partea dorsală, ultrașii îl pot ruga pe Radu Banciu să conceapă un mesaj. De genul: „Băi, Negoiță, scoate banii! Nu-ți mai bate joc de oamenii ăștia. Te alerga lumea pe stradă dacă ai fi fost în Franța, la Marseille, de exemplu, atenție, se pronunță Marseiii... da? Nu Marsei, cum pronunță pensionarii ăia de la frati-tu din sector, care stau pe bancă și se uită la rațe sălbatice în I.O.R. Cât crezi că mai poți, bă, să păcălești lumea? Ești plin de bani, mănânci numai caviar, te uiți la un televizor cu diagonala de 280 de centimetri, dar trebuie să plătească fraierii pentru tine”.

Apropo de omul de televiziune. Amendat recent pentru că nu a completat corect declarația când a ieșit din casă, el l-a făcut „țăran” pe polițistul care „nu cunoștea legea”. „În sfârșit, colegul nostru a acționat în conformitate cu legislația în vigoare. Potrivit Ordonanței Militare nr. 0, din 25 februarie 2012, este interzisă părăsirea domiciliului de către Radu Banciu, la orice oră, în orice circumstanță”, a replicat un purtător de cuvânt care a ținut să își păstreze anonimatul, pentru a nu fi făcut albie de porci. 

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX