1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. S-a aflat! Mulțescu, demis tocmai când găsise cum să o salveze pe Dinamo

S-a aflat! Mulțescu, demis tocmai când găsise cum să o salveze pe Dinamo

victorpartan
victorpartan

2020-11-19 10:38:53

image S-a aflat! Mulțescu, demis tocmai când găsise cum să o salveze pe Dinamo

Dinamo a luat o viteză care dă radarul peste cap pe drumul cu sens unic spre faliment. Cosmin Contra și jucătorii nici măcar nu se mai străduiesc să salveze aparențele. Antrenorul l-a atacat public pe finanțatorul (?!) Cortacero, iar Puljic, până mai ieri căpitan, a răbufnit: „Nu se rezolvă cu un salariu. Nu mai există pic de încredere!”.

Fondul de salarii „a explodat” după venirea lui Contra. De la 5-6.000 de euro, cât era media lunară, s-a ajuns la contracte de 30.000 de euro pe lună, pentru „vedetele” care nu au demonstrat nimic într-un sfert de campionat. Gigi Mulțescu a obținut rezultate mai bune cu jucătorii din sezonul trecut.

Apropo de Gigi Mulțescu, știți ce e foarte tare? Chiar înainte să fie dat afară de spanioli, găsise formula prin care „câinii” nu numai că se salvau de la retrogradare, ci aveau șanse la titlu: 4-4-4.

Nu e glumă. Gazeta Sporturilor a scris că SMURD-ul a băgat 13 jucători în teren, la un meci-școală. Chiar se mira că echipa merge foarte bine când Puljic a venit la marginea terenului și i-a explicat că, de obicei, fotbalul se joacă în 11. Dar nu e toată lumea vigilentă precum Puljic. Cui îi dă prin cap să numere jucătorii din teren în timpul unui meci oficial? Cu 14 jucători în primul „unsprezece” nu merge, că se produce îmbulzeală, dar 13 pot trece neobservați.

Recent, Mulțescu nu a exclus o posibilă revenire în „Ștefan cel Mare”: „Dacă ar exista un interes din partea conducerii, aș accepta să discutăm”. Una dintre condițiile reîntoarcerii ar fi îndepărtarea lui Puljic, care s-a prins de schemă și nici nu poate să țină un secret.

Cortacero vrea să intre în Cartea Recordurilor

În altă ordine de idei, toată lumea se întreba ce a fost în capul lui Cortacero atunci când s-a băgat la Dinamo. Profit nu are cum să facă din vânzarea jucătorilor dacă aceștia nu sunt plătiți și pleacă liberi de contract, iar bani din pariuri nu a făcut până acum, pentru că nu a fost niciun rezultat ieșit din comun. Dar fiți atenți ce a dezvăluit Contra: „A promis că o să vină banii de opt ori!”.

Asta este! De fapt, Cortacero e un excentric și vrea să intre în Cartea Recordurilor cu cele mai multe promisiuni neonorate. Actualul record este deținut de scoțianul McGiven, care i-a promis de 225 de ori cumnatului său că îi plătește o datorie de 12 lire sterline. Nu a mai apucat să promită și a 226-a oară.

Reprezentanții Guiness vor fi de față când spaniolul îl va contacta telefonic pe Ionuț Șerban, singurul jucător rămas la club, și va promite, pentru a 226-a oară, că vor veni banii. 

„Cortacero investește mult în pasiunea lui. A dat 20.000 de euro pe o imprimantă performantă care scoate OP-uri exact ca cele emise de bănci”, ar fi aflat Toma Săpașu, creierul noului proiect Dinamo, aflat acum în conflict cu președintele Dorin Șerdean. Doamne ferește!

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX