1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. România revine după 28 de ani la un Campionat European

România revine după 28 de ani la un Campionat European

victorpartan
victorpartan

2024-01-11 09:37:19

image România revine după 28 de ani la un Campionat European

Între 10 și 28 ianuarie Germania va găzdui a 16-a ediție a Campionatului European de handbal rezervat echipelor masculine, competiție la care printre cele 24 de echipe se regăsește și naționala României. Tricolorii debutează contra Austriei, pe 12 ianuarie, de la ora 19:00, într-un meci care contează pentru Grupa B. Pe Betano se poate câștiga în avans la Campionatul European cu oferta ”6 goluri avans”.

Pariază pe meciurile de la Campionatul European de handbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Cum se aplică oferta ”6 goluri avans

Dacă în meciul de handbal urmărit la Campionatul European echipa pe care ai mizat are în orice moment un avans de șase goluri pe tabelă, atunci automat pariul este unul câștigător, chiar dacă cealaltă echipă reușește în cele din urmă să egaleze sau chiar să câștige meciul.

Austria – România (vineri, 12 ianuarie, ora 19:00)

Ultima oară naționala României a participat la un turneu final de Campionat European în anul 1996, de atunci ratând toate campaniile de calificare.

Trecerea la formatul cu 24 de echipe a favorizat revenirea tricolorilor în elita handbalului european, însă absența îndelungată de la marile întreceri a făcut ca România să fie cotată cu șanse mici.

Debutul tricolorilor va avea loc pe 12 ianuarie, de la ora 19:00, contra Austriei, teoretic cel mai accesibil adversar dintr-o grupă din care mai fac parte Spania și Croația, două echipe care au ca obiectiv declarat câștigarea Campionatului European.

Pe Betano, echipa României are cota 4.90 pentru victorie în meciul cu Austria, în timp ce pentru câștigarea Campionatului European cota tricolorilor este de 1.000!

Interesant este că România și Austria au făcut parte din aceeași grupă de calificare, tricolorii pierzând ambele dispute contra jucătorilor din țara valsului: 36-32 în deplasare și 35-30 pe teren propriu.

România a prins in extremis locul al doilea la golaveraj în fața Insulelor Feroe și Ucrainei, obținând prima calificare la un Campionat European din ultimii 28 de ani.

Înaintea participării la turneul final echipa tricoloră a participat la Trofeul Carpați, unde a câștigat trofeul pus în joc după victorii cu Grecia (31-27) și Georgia (31-25), și apoi la Yellow Cup în Elveția, unde a înregistrat două victorii (30-23 cu Argentina și 29-19 cu Bosnia-Herțegovina) și o înfrângere (37-31 cu Elveția).

Austria nu traversează o formă prea grozavă, pierzând ultimele trei meciuri amicale disputate înaintea turneului final: 37-30 și 33-28 cu Islanda, respectiv 34-33 cu Slovenia.

România la Campionatul European

Tricolorii au participat la doar două ediții, chiar primele două, în 1994 și 1996. După locul 11 ocupat la prima ediție, România s-a clasat pe locul 9 la turneul final organizat de Spania.

Zece meciuri a disputat România la Campionatul European, înregistrând doar două victorii și nu mai puțin de opt înfrângeri.

România a marcat 230 de goluri și a primit 269 în cele zece meciuri disputate la Campionatul European în istorie.

Cu oferta specială pentru handbal de 6 goluri avans, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața Câștigător meci (victorie gazde sau oaspeți) și dacă echipa pe care ai mizat că va câștiga meciul are un avans de 6 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără a mai fi nevoie să aștepți finalul meciul!

Pariază pe meciurile de la Campionatul European de handbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX