1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. România face legea la Euro: 31-23 cu Norvegia! (VIDEO) / Modificări radicale de cote la pariuri!

România face legea la Euro: 31-23 cu Norvegia! (VIDEO) / Modificări radicale de cote la pariuri!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-12-06 00:21:06

image România face legea la Euro: 31-23 cu Norvegia! (VIDEO) / Modificări radicale de cote la pariuri!

Un sfert de oră a rezistat în prima repriză campioana europeană Norvegia în faţa "tăvălugului" numit România. Nordicele s-au agăţat de orice fază pentru a se menţine în spatele adversarelor, dar jucătoarele lui Ambros Martin au defilat pur şi simplu în faţa echipei socotită de bookmakeri cea mai îndreptăţită să cucerească al optulea trofeu european din palmares.

Vezi AICI un montaj cu superba victorie a României

De la două goluri, la finalul primului sfert al meciului, s-a ajuns ca în minutul 24 avantajul "tricolorelor" (foto: prosport.ro) să fie de şapte goluri (17-10), după care pauza a consfinţit rezultatul de 18-12 în favoarea fetelor noastre. La adăpostul acestui avantaj, româncele au făcut o a doua repriză la fel de bună - reuşind să le ţină la distanţă pe campioanele Europei. La asta a contribuit, însă, şi poarta noastră - de senzație în fața nordicelor. 

O diferenţă incredibilă de opt goluri în favoarera României (28-20) a arătat tabela de marcaj cu cinci minute înainte de final, moment în care selecţionerul nordicelor a cerut disperat un time-out. A fost o pauză cerută inteligent, Norvegia reuşind apoi trei goluri consecutive.

Timpul s-a scurs, însă, necruţător pentru adversare - care nu au reuşit minunea în faţa unei Yuliei Dumanska fabuloasă! (foto: fra2018.ehf-euro.com) De altfel, portarul naţionalei noastre a fost declarată MVP-ul partidei. 

Cu o Cristina Neagu în mare formă (autoare a 11 goluri!), România i-a predat o veritabilă lecţie de handbal campioanei europene en-titre şi trupa lui Ambros Martin s-a impus la 8 goluri diferenţă: 31-23!! Victoria de senzaţie cu Norvegia a trimis România pe primul loc la finalul meciurilor din grupă şi va întâlni în primul meci din grupa 2 principală Olanda, pe 9 decembrie, de la ora 19.00 (în direct la TVR). 

De partea cealaltă, Norvegia a încheiat pe locul 3 grupa D, dar senzaţional e faptul că nordicele vor aborda cu 0 puncte partidele din Main Round. Acest lucru înseamnă că nordicele au ieşit de pe acum din lupta pentru medalii la acest European!! Cu siguranţă, Norvegia nu va uita multă vreme de aici înainte bătaia încasată de la românce - prima pentru naţionala noastră după o "secetă" de 18 ani! Dacă va juca la fel şi în faza următoare, România (foto: fra2018.ehf-euro.com) are şanse enorme să joace finala competiţiei - pe 16 decembrie, la Paris. 

România, a treia favorită la titlu!

După victoria minune cu Norvegia (care a încasat cea mai drastică înfrângere în istoria participărilor la Campionatul European), două românce sunt favorite la titlul de golgheter. Eliza Buceschi şi Cristina Neagu au reuşit împreună 15 goluri contra nordicelor şi cu un total de 24 de goluri fiecare ocupă locul trei în topul topul marcatoarelor la Europeanul din Franţa. Primul loc este ocupa de Katarina Krpez (Serbia) - 26 goluri, ea fiind urmată de Ana Gros (Slovenia) - cu 25 de goluri. 

"Cristina Neagu sfidează gravitaţia!",a scris site-ul EHF la una dintre reuşitele starului naţionalei României. Iar faza o aveţi mai jos..

 

Victoria de senzaţie cu Norvegia a schimbat radical cotele la casele de pariuri. Astfel, la această agenţie de pariuri online, România e pe trei în topul favoritelor la trofeu - cu o cotă de 5.00! "Tricolorele" sunt devansate de Rusia (cotă 3.30) şi Franţa (3.75).

Aceeaşi situaţie se întâlneşte şi aici, diferenţa fiind că România are cota 4.75 să câştige primul titlu european din palmares la feminin. Totodată, Franţa a primit cota 3.50 şi Rusia 4.25.

Pariază pe meciurile României la Euro2018 şi încasează un bonus atractiv de bun venit!

 

DECLARAŢII:

Ambros Martin: "Trebuia să fie un astfel de joc, dacă voiam să învingem Norvegia. A fost o situaţie specială, în care Norvegia avea neapărat nevoie de aceste două puncte. Suntem fericiţi că am reuşit să jucăm la acest nivel. Pentru noi, mai important decât punctele este felul în care jucăm. Asta mă bucură cel mai mult. Am avut şi un portar care a fost pe fază când norvegiencele au avut şanse şi a avut nişte parade de excepţie în momente-cheie".

(foto: fra2018.ehf-euro.com)

Yulia Dumanska: "Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, ne bucurăm, sunt fericită că am reușit să facem acest joc superb. Ne bucurăm acum, dar de mâine ne gândim la următorul meci. Nu ne-a interesat cine a fost astăzi în fața noastră, ne-a interesat jocul nostru. De acum ne gândim la meciurile următoare. Va fi greu în continuare, dar suntem aici să luptăm". 

Crina Pintea: "Suntem foarte fericite, am fost supermotivate și asta ne-a ajutat să câștigăm. E minunat, ne simțim fantastic, mă bucur că suntem atât de unite. Îmi doresc din tot sufletul să rămânem sănătoase, Yulia a fost senzațională în această seară. În sufletul nostru credem și mai important este că avem încredere una în cealaltă. Luăm fiecare meci pas cu pas, acum vrem să ne recuperăm". 

Thorir Hergeirsson, selecţioner Norvegia: "Nu am avut nicio şansă...După mult timp, România este mai bună decât noi. Cu siguranță, se vor bate pentru medalii la Paris!" 

(foto: fra2018.ehf-euro.com)

Ultimele meciuri din prima fază a competiţiei au stabilit componenţa celor două grupe principale de la Euro2018:

Grupa 1 (Nantes): Rusia (4p), Serbia (2p), Franţa (2p), Suedia (2p), Danemarca (2p), Muntenegru (0p).

Grupa 2 (Nancy): România (4p), Olanda (4p), Ungaria (2p), Germania (2p), Spania (0p), Norvegia (0p).

 

Programul meciurilor din faza grupelor principale:

6 decembrie: Danemarca vs Franţa (19.00)

                          Suedia vs Muntenegru (22.00)

7 decembrie: Spania vs Germania (19.00)

                          Ungaria vs Norvegia (22.00)

8 decembrie: Suedia vs Franţa (16.00)

                          Serbia vs Rusia (19.00)

9 decembrie:  Ungaria vs Germania (16.00)

                          Olanda vs România (19.00)

10 decembrie: Danemarca vs Rusia (19.00)

                            Serbia vs Muntenegru (22.00)

11 decembrie: Spania vs România (19.00)

                            Olanda vs Norvegia (22.00)

12 decembrie: Spania vs Norvegia (16.45)

                            Danemarca vs Muntenegru (16.45)

                            Ungaria vs România (19.00)

                            Suedia vs Rusia (19.00)

                            Olanda vs Germania (22.00) 

                            Serbia vs Franţa (22.00)     

                

Semifinalele competiţiei se vor juca pe 14 decembrie (orele 18.00 şi 21.00):

- locul 1 Gr. 1 vs locul 2 Gr. 2 

- locul 1 Gr. 2 vs  – locul 2 Gr. 1

Finala mică se joacă pe 16 decembrie (ora 16:00), în vreme ce meciul pentru trofeu este programat în aceeaşi zi de la ora 19.00. Partida pentru locurile 5-6 se joacă pe 14 decembrie, de la ora 14.00. Toate aceste partide se vor juca în "AccorHotels Arena" din Paris.

 

La această casă de pariuri online ai o mulţime de oferte de pariuri pe Campionatul European de handbal feminin din Franţa! 

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX