1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. România debutează pe 1 Decembrie la Euro. Neagu, cotă 80.00 la titlul de golgheter!

România debutează pe 1 Decembrie la Euro. Neagu, cotă 80.00 la titlul de golgheter!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-30 09:03:50

image România debutează pe 1 Decembrie la Euro. Neagu, cotă 80.00 la titlul de golgheter!

Franţa şi Rusia au deschis Euro de handbal feminin - primul turneul final european care se desfăşoară pe pământ franţuzesc. Gazdele competiţiei - care la casele de pariuri online legale recomandate au urcat pe locul doi în topul favoritelor la cucerirea trofeului din 2018 - au cedat cu 23-26 în fața "tancurilor" rusești după un meci superb.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere!

Franţa este ţara care le-a priit până acum handbaliştilor români în marile competiţii. Astfel, în 2005 România elimina Franţa în sferturile de finală ale Mondialului feminin după un meci fabulos făcut de actualul star al naţionalei noastre - Cristina Neagu (foto: Sabin Malisevschi / Sport Pictures) a marcat atunci 9 goluri. Dar cea mai strălucitoare performanţă în Franţa s-a înregistrat în urmă cu aproape 50 de ani, când naţionala masculină a câştigat titlul mondial la Paris. 

La Europene, naţionala de handbal feminin a României a obţinut cea mai bună performanţă la ediţia din 2010, atunci când "tricolorele" au terminat competiţia pe locul 3.

Clasarea pe unul din locurile 1-6 este obiectivul stabilit de către FRH "tricolorelor" pentru Euro 2018, în perspectiva atacării calificării la Jocurile Olimpice din 2020. TVR va transmite meciurile de la turneul final din Franţa, care aliniază la start 16 naţionale împărţite în 4 grupe:

Grupa A: Danemarca, Serbia, Suedia, Polonia
Grupa B: Franţa, Muntenegru, Rusia, Slovenia
Grupa C: Ungaria, Spania, Olanda, Croaţia
Grupa D: Norvegia, România, Germania, Cehia

Primele trei clasate din fiecare grupă vor alcătui cele două grupe principale, din care se vor stabili finalistele. România are aici cota 7.00 să termine pe locul doi în Grupa G, după marea favorită a turneului - Norvegia.

În ceea ce priveşte şansele la trofeu, jucătoarele lui Ambros Martin (foto: Sabin Malisevschi / Sport Pictures) au primit cota 15.00 la această agenţie de pariuri online - la fel ca şi naţionala Rusiei. Înaintea "tricolorelor" sunt selecţionatele Olandei (10.00), Franţei (3.50) şi Norvegiei (2.20). Totodată, România a primit aici cota 5.25 să câştige orice medalie la Euro 2018. 

Pariază pe meciurile României de la Europeanul de handbal şi încasează un super-bonus de bun venit! 

Cu jucătoare de pe altă planetă, nordicele sunt şi îndreptăţite să spere la trofeu. Chiar şi fără starurile Nora Mork şi Amanda Kurtovic (accidentate), norvegiencele sunt considerate mari favorite la câştigarea titlului european  - care ar fi al 8-lea din palmares. Franţa şi Olanda sunt echipele văzute de bookmakeri capabile să le stopeze din drumul lor pe fetele lui Thorir Hergeirsson. 

Specialiştii le acordă, însă, şanse şi României şi Rusiei la Europeanul din Franţa, în vreme ce Cristina Neagu este considerată mare favorită la titlul de golgheter al turneului final. Dacă şi tu crezi că starul României se va impune la acest capitol, atunci tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de mai jos şi să vezi cum poţi paria pe interul naţionalei la o cotă mărită. 

Deschide cont și pariază pe Cristina Neagu la o cotă mărită de 80.00!

Intră AICI pentru detalii despre această ofertă!

De asemenea, Cristina Neagu se bate cu norvegianca Stine Bredal Oftedal pentru titlului de MVP - acordat celei mai bune jucătoare a competiţiei. Aici, Cristina are cota 4.50 să primească trofeul, iar Stine cota 3.00. În schimb, la această agenţie de pariuri online interul naţionalei României este principala candidată la acest titlu - cu o cotă de 4.00.

Federaţia Europeană de Handbal a publicat o listă cu jucătoarele care au şansele cele mai mari să fie nominalizate drept cele mai bune pe postul pe care evoluează. În afara Cristinei Neagu, România mai este credită cu alte două jucătoare - Yuliya Dumanska (la titlul de portarul turneului) şi Crina Pintea (în competiţia pentru cel mai bun pivot / foto: Mircea Roşca /SportPictures).

Heidi Loke este favorită să câştige titlul de cel mai bun pivot al turneului final, în vreme ce aici norvegianca a primit cota 15.00 să fie desemnată MVP-ul competiţiei. 

E greu ca recordul Norvegia să fie egalat de o altă naţională, nordicele câştigând nu mai puţin de 7 titluri europene din cele 12 puse la bătaie până acum. Naţionala de handbal feminin a Norvegiei a fost deja declarată cea mai bună selecţionată all-time din istoria handbalului feminin. Doar 3 naţionale au mai reuşit să câştige până acum titlul european - Danemarca, Ungaria şi Muntenegru, în vreme ce alte 13 echipe au reuşit să câştige cel puţin o medalie la Europene - printre care şi România (foto: Sabin Malisevschi / Sport Pictures)

Lotul României la Euro2018:

Portari: Denisa Dedu (Siofok KC), Iulia Dumanska (SCM Rm. Vâlcea)
Extreme stânga: Valentina Elisei Ardean (Gloria Bistrița), Cristina Florică (SCM Rm. Vâlcea)
Extreme dreapta: Laura Chiper (Corona Brașov), Aneta Udriștoiu (CSM București)
Pivoți: Crina Pintea (Issy Paris), Raluca Băcăoanu (SCM Rm. Vâlcea), Daniela Rațiu (Gloria Bistrița)
Centri: Eliza Buceschi (Corona Brașov), Cristina Laslo (Buducnost Podgorica), Mădălina Zamfirescu (Debrecen)
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Gabriela Perianu (Siofok KC), Anca Polocoșer (Minaur Baia Mare)
Interi dreapta: Ana Maria Drăguţ (Kisvardai), Melinda Geiger (Siofok KC)

Programul României din grupă (meciurile vor fi transmise în direct pe TVR 1 şi TVR HD):

1 decembrie: România vs Cehia (ora 19.00)
3 decembrie: România vs Germania (ora 19.00)
5 decembrie: România vs Norvegia (ora 22.00)

Deschide cont la această casă de pariuri online - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX