1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Greu fără Neagu: 22-28 cu Rusia. România nu e favorită la pariuri în meciul pentru locul 3, cu Olanda

Greu fără Neagu: 22-28 cu Rusia. România nu e favorită la pariuri în meciul pentru locul 3, cu Olanda

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-12-14 23:26:08

image Greu fără Neagu: 22-28 cu Rusia. România nu e favorită la pariuri în meciul pentru locul 3, cu Olanda

"Haideți fetelor, din toată inima pentru România!", a postat Cristina Neagu pe Instagram înaintea semifinalei cu Rusia de la Euro. Fără piesa "cheie" pe teren, Ambros Martin a fost nevoit să schimbe partitura - jucând cu Perianu lângă Buceschi. Iar româncele s-au descurcat bine în debutul meciului, preluând conducerea cu 2-0 şi 3-1, spre disperarea colericului Trefilov. 

Vezi AICI cele mai importante momente ale meciului cu Rusia

Apărarea, compartiment în care "tricolorele" au arătat multe semne de slăbiciune în turneu, a dat însă rateuri şi rusoaicele au revenit pe tabelă. Dar jucătoarele noastre au avut din nou noroc cu Dedu, care a salvat incredibil în două situaţii.

România s-a dus apoi la două golui diferenţă la finalul primului sfert de oră (8-6) - moment în care Dumanska s-a remarcat cu o paradă excelentă la un 7 metri al rusoaicelor. La 9-6, Perianu a fost eliminată pentru un fault pe semicerc, dar jucătoarele lui Ambros Martin au reuşit să înscrie în inferioritate. 

"Tricolorele" au încercat să impună din nou ritmul impus ritmul în faţa unei apărări fără replică în multe momente, dar au uitat de Anna Vyakhireva (foto: ehf / Uros Hocevar / kolektiff) - pe care nu au reuşit să o blocheze deloc. Astfel, jucătoarea lui Ambros Martin de la Rostov a marcat nu mai puţin de 8 goluri din 9 aruncări în prima repriză! Iar când nu au fost "rachetele" acesteia, a apărut Anna Sen - cealaltă vedetă a lui Ambros Martin de la Rostov. Ca urmare, rusoaicele au intrat cu un avantaj de un gol la pauză: 16-15. 

Vezi AICI cele mai frumoase faze reuşite de România până la meciul cu Rusia

Rusoaicele au început foarte bine repriza a doua şi au luat rapid avans de trei goluri pe tabelă: 18-15. În inferioritate după eliminarea Valentinei Ardean Elisei, "tricolorele" au ratat şansa să revină după o greşeală simplă la pasare - iar jucătoarele lui Trefilov s-au dus la patru goluri. 

Lipsite de claritate în atac, jucătoarele noastre nu au mai dat gol nici în superioritate. Aproape 8 minute au trecut până la prima reuşită a româncelor, timp în care adversarele au prins aripi şi s-au dus la 19-15. Vyakhireva şi-a văzut în linişte de atacuri şi a fost precum o picătură chinezească pentru românce. 25-19 a arătat tabela în minutul 48, diferenţă care s-a dovedit de nerecuperat pentru românce. Aproape jumătate din golurile rusoaicelor au fost reuşite de incredibila Vyakhireva (13!!) - eleva lui Ambros Martin la Rostov. 

Vezi AICI unul din cele mai frumoase goluri ale meciului, reuşit de rusoaica Anna Sen

România a pierdut cu 22-28 bătălia cu Rusia şi "tricolorele" se vor bate pentru medaliile de bronz la acest European. Pe de altă parte, Eliza Buceschi poate deveni golgheterul turneului - a ajuns la 43 de reuşite în competiţie şi este la 7 goluri în spatele sârboaicei Katarina Krpez (ieşită deja din competiţie). În partida pentru locurile 5-6 în clasamentul general la Euro, Norvegia a învins Suedia cu 38-29.

România se va bate pentru locul 3 la Europeanul de handbal duminică, de la ora 15.00, cu Olanda. Singura echipă care le-a învins pe "tricolore" până la meciul cu Rusia a pierdut clar semifinala cu Franţa (21-27), astfel că jucătoarele lui Ambros Martin vor avea ocazia să-şi ia revanşa într-un moment mult mai important. În partida pentru locurile 5-6 în clasamentul general la Euro, Norvegia a învins Suedia cu 38-29. 

Gazdele competiţiei sunt favorite la cucerirea trofeului şi au cota 1.57 la această agenţie de pariuri online. De asemenea, poţi paria pe victoria trupei lui Trefilov la o cotă de 2.30. Pe de altă parte, România nu e favorită în meciul cu Olanda - jucătoarele noastre au aici cota 4.35 la victorie, în vreme ce olandezele au primit cota 1.37 (la ora scrierii acestui material).

Pariază pe meciul României cu Olanda şi bucură-te de un bonus atractiv de bun venit!

DECLARAŢII

Ambros Martin: "Am făcut o treabă bună la început, dar nu ne-am descurcat individual, 1 la 1. Nu am simțit bine spațiile, nu am reușit să le ținem piept Annei Sen și Vyakhirevei. Știam cum joacă. Cred că e greu să bați Rusia, dar noi ne-am luptat. Au rupt meciul în debutul reprizei a doua, când au dat trei goluri. Poate că era altceva cu Neagu pe teren, dar asta nu este o scuză. Trebuie să jucăm și fără ea. Nu contează cu cine vom juca mai departe". 

Crina Pintea: "Cred că puteam, dar nu aşa, doar să spui că vrei. Ne-am împotmolit în ambele faze, nu ne-am apărat bine, ne-am grăbit în atac, am greşit individual şi asta a fost. E greu, normal că s-a văzut lipsa Cristinei...Nu vreau să găsesc scuze, dar cred că am fost prea motivate. Toate ştim unde am greşit! Fără apărare nu faci nimic! Apărare şi alergare! Pe semicerc puteam să dau 100 de goluri. Dar am nevoie de o minge, nu pot face magie! Sunt de opt ani la naţională, dar e prima dată când intru în primele patru la un European, nu ştiu dacă mai avem şansa asta. Fetele au încercat să-mi dea mingi, am fost de multe ori liberă, dar e greu...".

  

(Credit Foto: fra2018.ehf-euro.com)

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX