1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Româncele iau cu asalt Wimbledonul

Româncele iau cu asalt Wimbledonul

victorpartan
victorpartan

2023-07-03 17:32:10

image Româncele iau cu asalt Wimbledonul

 

Nu mai puțin de trei jucătoare din România intră în competiția de simplu de la Wimbledon, marți, în a doua zi de întrecere. Irina Begu, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian vor să avanseze spre fazele superioare, dar întotdeauna primul obstacol este și cel mai greu de trecut. Pe Betano se poate câștiga la Wimbledon cu ”Decisiv din primul set”, o promoție extrem de îndrăgită prin care biletul devine verde dacă jucătoarea pe care s-a mizat triumfă cu 6-0 sau 6-1 în primul set al meciului.

Pariază pe meciurile de tenis de la Wimbledon cu un bonus de bun venit atractiv!

Trei meciuri pentru o cotă de peste 10

Din oferta de marți, 4 iulie, am ales trei meciuri de la Wimbledon în competiția feminină, meciuri în care vor evolua Irina Begu, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian, ultimele reprezentante ale României intrate în competiție.

Mizând pe victoria celor trei jucătoare din România se poate ajunge la o cotă de peste 10, cum vom vedea în exemplele de mai jos.

Irina Begu – Rebecca Marino 
Câștigător – Irina Begu (cota 1.65)

Cap de serie numărul 29, Irina Begu a ajuns la Wimbledon fără să fi jucat vreun meci pe iarbă în actualul sezon. Turul 3 atins la ultimele două ediții și statutul de favorită o obligă însă pe Begu să nu se încurce în meciul cu Marino, jucătoare clasată pe locul 83 mondial. Este primul meci direct al celor două în circuit. Marino are opt meciuri pe iarbă sezonul acesta, ajungând în sferturi la Birmingham după ce a jucat calificări.

Sorana Cîrstea – Tatjana Maria
Câștigător – Sorana Cîrstea (cota 1.80)

De patru ori s-au mai întâlnit până acum Cîrstea și Maria, ultima oară chiar la Wimbledon în urmă cu un an, când jucătoarea din Germania s-a impus cu 7-5 în decisiv. Așadar, Cîrstea are ocazia să-și ia revanșa cu aceeași monedă, chiar dacă Maria a jucat nu mai puțin de zece meciuri pe iarbă sezonul acesta (7-3), disputând finala de la Gaiba (Italia). Cîrstea a disputat doar trei meciuri pe iarbă, câștigând unul singur.

Jaqueline Cristian – Lucia Bronzetti
Câștigător – Jaqueline Cristian (cota 3.75)

Aflată la prima participare din carieră pe tabloul principal de la Wimbledon, Jaqueline Cristian n-are ce pierde în meciul cu Lucia Bronzetti, o jucătoare pe care a învins-o de fiecare dată la precedentele două dispute, în 2017 și 2021.

Cu Betano, pe cele trei meciuri de mai sus am ajuns la o cotă cumulată de 11.13, iar cu o miză de 50 lei se poate ajunge la un potențial câștig de 556,88 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.

Pariază pe meciurile de tenis de la Wimbledon cu un bonus de bun venit atractiv!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX