1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. PSG și Barcelona promit spectacol în sferturile Ligii Campionilor

PSG și Barcelona promit spectacol în sferturile Ligii Campionilor

victorpartan
victorpartan

2024-04-10 09:31:41

image PSG și Barcelona promit spectacol în sferturile Ligii Campionilor

Ziua de miercuri, 10 aprilie, este rezervată altor două sferturi de finală din Liga Campionilor. Paris Saint-Germain primește vizita celor de la FC Barcelona într-un duel al revanșei pentru campioana Franței, în timp ce duelul dintre Atletico Madrid și Borussia Dortmund se anunță unul extrem de echilibrat, deschis oricărui rezultat.

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus de bun venit atractiv!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 10 aprilie, am ales cele două meciuri programate în sferturile de finală din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare joc în parte, am mizat pe un total de opt piețe de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Atletico Madrid – Borussia Dortmund (22:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.85)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.91)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.12)
Atletico Madrid total ofsaiduri – Sub 3.5 (cota 1.65)

Sub comanda lui Diego Simeone echipa Atletico Madrid este neînvinsă în cele 16 meciuri din faza eliminatorie a Ligii Campionilor pe teren propriu.

De asemenea, echipa spaniolă a primit doar patru goluri în cele 16 meciuri de pe teren propriu amintite anterior.

Doar o partidă din cele opt disputate de Borussia Dortmund în actuala ediție de Liga Campionilor a avut peste 2.5 goluri.

Ultima oară cele două formații s-au întâlnit în faza grupelor sezonului 2018/19, când fiecare și-a câștigat meciul de pe teren propriu fără să primească gol.

De altfel, doar în două din cele șase meciuri directe de până acum în principala competiție europeană au fost goluri de ambele părți.

Paris Saint-Germain – FC Barcelona (22:00)

Rezultat final – PSG (cota 1.98)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.60)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.36)

PSG este neînvinsă de 27 de meciuri în toate competițiile, dar și Barcelona vine după 11 partide în care n-a cunoscut gustul amar al înfrângerii.

Ambele echipe au marcat în opt din ultimele zece meciuri directe dintre cele două formații.

Au fost 13 meciuri până acum între PSG și Barcelona în Liga Campionilor de-a lungul istoriei. Barcelona a câștigat de cinci ori, PSG s-a impus de patru ori, iar alte patru dispute s-au încheiat la egalitate. N-a fost niciun 0-0 până acum.

Învinsă de Barcelona cu 6-1 în returul optimilor din sezonul 2016/17, PSG s-a revanșat patru ani mai târziu în aceeași fază a competiției, când a triumfat pe Nou Camp cu un categoric 4-1.

Cota peste 20

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Atletico Madrid – Borussia Dortmund și Paris Saint-Germain – FC Barcelona din sferturile de finală ale Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 23.31, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.165,50 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus de bun venit atractiv!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX