1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Provocare uriașă pentru Rafael Nadal la Madrid

Provocare uriașă pentru Rafael Nadal la Madrid

victorpartan
victorpartan

2024-04-25 09:43:34

image Provocare uriașă pentru Rafael Nadal la Madrid

De cinci ori câștigător al turneului de la Madrid, spaniolul Rafael Nadal îl va întâlni în primul tur la ediția din acest an pe americanul Darwin Blanch, jucător care a primit wild card din partea organizatorilor și care se încadrează ca vârstă la categoria juniorilor din tenis.

Pariază pe meciurile de tenis de la Madrid cu un bonus atractiv de bun venit!

Pe Betano, la turneul de la Madrid se poate câștiga în avans grație promoției extrem de îndrăgite ”Decisiv din Primul Set”. Dacă jucătorul pe care ai mizat că va câștiga meciul se impune în primul set cu scorul de 6-0 sau 6-1, atunci pariul este declarat câștigător indiferent de rezultatul final.

Turneul de 1000 de puncte de la Madrid este dotat cu premii totale în valoare de 7.8 milioane de euro în cazul competiției masculine, cu o creștere de peste două procente comparativ cu anul precedent. Câștigătorul va fi mai bogat cu aproape un milion de euro, iar Rafael Nadal se numără printre favoriți, chiar dacă spaniolul n-a disputat decât două meciuri pe zgură în acest an.

Nadal și-a început campania de zgură la Barcelona în urmă cu o săptămână, unde a fost învins în turul secund de australianul Alex de Minaur.

De cinci ori campion la Madrid, ultima oară în 2017, Nadal are la prima vedere o misiune facilă în primul tur contra americanului. Provocarea pentru Nadal în acest punct al carierei va fi una uriașă, urmând a întâlni un jucător de doar 16 ani clasat în afara topului 1000 mondial!

Blanch a disputat un singur meci în circuitul ATP, fiind învins în primul tur la Miami Open, și nu are nimic de pierdut înaintea meciului cu Nadal, un titan al tenisului mondial.

Rafael Nadal a participat de 16 ori în turneul de la Madrid, a câștigat titlul de cinci ori și a pierdut alte trei finale, adunând 54 de victorii și doar 11 înfrângeri.

Dacă trece de Blanch, și are toate șansele să o facă indiferent de forma de moment, Nadal îl va reîntâlni în turul secund pe Alex de Minaur, al 10-lea favorit la Madrid, jucător în fața căruia pierdea la Barcelona, cu 7-5, 6-1.

În afara meciului de la Miami Open, primul pentru el în circuitul ATP, Darwin Blanche a disputat în acest an doar turnee din seria ITF Futures, având astfel o experiență limitată la nivel înalt în circuitul mondial profesionist.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante din tenis, cum este cazul meciului dintre Nadal și Blanch, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, pentru un pariu că vor fi mai mult de cinci duble greșeli în meci cota crește de la 3.05 la 3.20. Mai multe detalii aici.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătorul de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul, cum vedem că se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau cu deznodământ contrar celui așteptat.

Pariază pe meciurile de tenis de la Madrid cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX