1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Prodanca pregătește o nouă lovitură. Tot croșeu?

Prodanca pregătește o nouă lovitură. Tot croșeu?

victorpartan
victorpartan

2020-06-24 15:51:08

image Prodanca pregătește o nouă lovitură. Tot croșeu?

Abia intrată în acționariatul lui FC Hermannstadt, Ana Maria Prodan și-a impus propriul criteriu de evaluare a antrenorilor: frumusețea exterioară. Vasile Miriuță era un personaj simpatic, dar aducea mai degrabă cu unchiul Fester din Familia Adams. Astfel, „Tati” și-a găsit bagajele la poarta bazei de antrenament. În locul său a fost adus un tânăr spaniol chipeș - Ruben Albes.

La primul meci sub comanda ibericului care nu a făcut nimic notabil în fotbal toată viața lui, sibienii au pierdut greu cu Viitorul, 1-4. „La cum a venit îmbrăcat, Albes a crezut că merge la Fratelli, nu la meci. Sigur la Fratelli ar fi marcat mai multe goluri”, a comentat Basarab Panduru.

„O confuzie teribilă! Când Ana Maria l-a sunat să îl întrebe dacă vrea la un club, Ruben s-a gândit la muzică, la fete frumoase și la șampanie de mii de euro sticla. A spus da imediat. Când a văzut băieții ăia care alergau după minge, a crezut că așa e tradiția în România, să faci mișcare înainte de distracție. Se tot uita la ceas și mă întreba când mergem. Din când în când, se dădea cu parfum și mai descheia câte un nasture la cămașă”, ne-a povestit un martor răutăcios.

Cine să-l condamne? Frumușelul a confundat-o pe Ana Maria Prodan cu o impresară din showbiz și a sperat că îi va face rost de un rol într-o telenovelă românească. Din România, el îl știa doar pe Gigi Becali, pe care îl văzuse într-o telenovelă sud-americană cu sclavi cărora le spunea angajați.

5 asemănări izbitoare cu Jose Mourinho

„Ruben Albes va fi Mourinho de România!”, a exclamat Prodanca. Să-i fi luat banii mințile? Nici vorbă! Sunt minim cinci asemănători izbitoare între junele spaniol și portughezul care a câștigat niște trofee la viața lui:

1. Niciunul nu poate garanta că FC Hermannstadt se poate salva de la retrogradare;
2. Amândoi vorbesc limba spaniolă;
3. Amândoi au carnet de șofer;
4. Amândoi sunt bărbați;
5. Niciunul nu poate trăi fără să respire, fără apă sau fără mâncare.

Ana Maria Prodan are o relație deschisă cu toți antrenorii pe care îi reprezintă, dar pregătește o nouă lovitură, în caz că îl va prinde pe Ruben uitându-se după o altă impresară. Spaniolul deja a învățat primele cuvinte în română, de la Dan Alexa: „Nu la față!”.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX