1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Premier League, gata să pună în scenă încă 92 de jocuri până la final. Cotele la pariuri sunt deja pregătite

Premier League, gata să pună în scenă încă 92 de jocuri până la final. Cotele la pariuri sunt deja pregătite

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-06-09 11:33:00

image Premier League, gata să pună în scenă încă 92 de jocuri până la final. Cotele la pariuri sunt deja pregătite

Liverpool are toate șansele să ducă la bun sfârșit un sezon de excepție în Premier League, în condițiile în care întrecerea revine la „viață” după mai bine de trei luni de pauză. Cel mai bogat campionat din lume ia startul după Covid-19 pe data de 17 iunie, cu cele două restanțe, Aston Villa – Sheffield United și Manchester City – Arsenal.

Până la finalul sezonului au mai rămas de disputat nouă runde plus cele două restanțe, așadar un total de 92 de jocuri. Toate partidele se vor disputa în spatele porților închise, iar finalul este prevăzut pentru data de 25 iulie. Deocamdată a fost stabilit programul pentru primele trei runde.

ia paysafecard aici gratis

LIVERPOOL E CAMPIOANĂ CU ÎNCĂ DOUĂ VICTORII

Liverpool are un avans de 25 de puncte față de Manchester City și ar mai avea nevoie de șase puncte pentru a câștiga matematic primul titlu în ultimii 30 de ani! „Cormoranii” vor începe cu derby-ul „Merseyside”, în compania echipei Everton (21 iunie). Casele de pariuri au pregătit deja cotele. Spre exemplu, trupa lui Jurgen Klopp are o cotă de 1.72 la Superbet că se va impune pe „Goodison Park”. În cazul în care Manchester City pierde restanța cu Arsenal, Livepool poate obține titlul chiar după partida cu Everton. În caz contrar, sărbătoarea se poate amâna cu trei zile, până la partida pe de „Anfield” cu Crystal Palace.

În condițiile în care soarta titlului pare decisă, iar decizia de excludere a echipei Manchester City din Europa în următoarele două sezoane a rămas deocamdată în picioare („cetățenii” au făcut apel la TAS, iar audierile au loc în aceste zile), finalul de sezon în Premier League este pasionant prin prima bătăliei pentru locurile 3-5, care asigură prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Între Leicester (locul 3) și Arsenal (locul 9) este o diferență de 13 puncte azi, dar „tunarii” au și un joc mai puțin disputat. Dacă nu prind Top 4, Manchester United, Wolves, Sheffield United și Tottenham sunt celelalte echipe care pot beneficia de decizia în cazul echipei Manchester City, în cazul în care TAS susține punctul de vedere al UEFA.

În acest moment, Liverpool, Manchester City, Leicester și Chelsea au cele mai mari șanse de a termina în Top 4. Pentru ca ordinea de azi să se regăsească și la finalul sezonului, Betano oferă o cotă de 2.75.

BOURNEMOUTH ȘI CRYSTAL PALACE AU CEL MAI DIFICIL PROGRAM.

Înaintea restartului în Premier League, în mass-media internațională s-au făcut diverse calcule, care contribuie la un interes sporit pentru această competiție. Printre altele, SkySports a evidențiat faptul că Bournemouth și Crystal Palace au cel mai dificil program în ultimele nouă etape, în timp ce formațiile din Manchester, cel mai accesibil.

Gradul de dificultate a fost obținut pentru fiecare în parte după determinarea mediei locurilor ocupate de adversarii care urmează a fi întâlniți. Astfel, „cireșele”, dar și băieții lui Roy Hodgson vor înfrunta adversari a căror medie a locurilor este 8,2. Pentru Manchester United, media pozițiilor ocupate de adversari este 12,3. În aceste condiții, Bournemouth va avea foarte mult de furcă, în tentativa de a rezista în Premier League. Crystal Palace are un final de sezon liniștit, din moment ce a ajuns deja la cota 39 de puncte, adică cu 12 mai mult peste linia retrogradării.


Sursa: skysports.com

CEI PATRU OAMENI CARE LUPTĂ PENTRU TITLUL DE GOLGHETER

Lupta pentru Liga Campionilor presupune multă adrenalină, la fel și pentru evitarea retrogradării, dar și pentru titlul de cel mai bun marcator. La acest capitol, lucrurile sunt mult mai echilibrate. Bătălia se dă în principal între patru jucători: Jamie Vardy (Leicester) – 19 goluri, Pierre-Emerik Aubameyang (Arsenal) – 17 goluri, Mo Salah (Liverpool) – 16 goluri și Sergio Aguero (Manchester City) – 16 goluri.

Profitând de pauza mai lungă, Harry Kane revine în primul „11” la Tottenham, dar el nu mai contează pentru titlul de golgheter, în condițiile în care s-a accidentat chiar la începutul anului și a rămas, astfel, la cota 11 goluri.

Așadar, rămâneți pe PariuriX pentru a primi toate informațiile necesare înaintea celor mai multe jocuri care se vor desfășura în Premier League în perioada 17 iulie – 25 iulie.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Unibet 100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON
NetBet pariu fără risc 100% până la 500RON
Superbet până la 500RON EXTRA

 

Citeste mai mult:

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 17 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 12 ediții ale Camp ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX