1. Home »
 2. Stiri sportive »
 3. Predicții preliminarii Euro 2020 și simulare play-off Nations League

Predicții preliminarii Euro 2020 și simulare play-off Nations League

Baicu Marius
Baicu Marius

2018-12-04 11:27:54

image Predicții preliminarii Euro 2020 și simulare play-off Nations League

În urmă cu 2 săptămâni v-am explicat în acest articol, cu exemple, cum se stabilesc play-off-urile din Nations League. Acum că știm componența grupelor pentru preliminariile Euro 2020, putem reveni cu un exercițiu de imaginație mai concludent. În prima fază vă vom spune cine credem noi că va merge direct la Euro din preliminariile clasice, iar pe baza acestor predicții, vom vedea cum ar arăta play-off-ul Nations League.

Joacă acum la pariuri sportive online cu un super pachet de bun venit!


Predicții Euro 2020 - cine se va califica din grupele clasice?

 • Pe 21 martie 2019 încep preliminariile clasice pentru Euro 2020, unde vor fi 10 grupe: 5 de câte 5 echipe, și 5 de câte 6 echipe. Grupele se încheie pe 19 noiembrie 2019, atunci când primele 2 clasate din fiecare grupă se vor califica la Campionatul European. Predicțiile noastre sunt:

 

Simulare Play-off Nations League pe baza predicției noastre

Au fost 4 divizii valorice Nations League. În cadrul fiecăreia va avea loc între 26 și 31 martie 2020 un play-off în care vor participa 4 echipe care vor fi alese după următoarele criterii:

 • În play-off-ul unei divizii valorice merg câștigătoarele celor 4 grupe cu condiția ca ele să nu fie deja calificate la Euro din preliminariile clasice.
 • Dacă o echipă e deja calificată la Euro, atunci locul ei în play-off este luat de echipa cea mai bine clasată din respectiva divizie (atenție, nu neapărat din respectiva grupă) care NU a prins turneul final din preliminariile clasice. 
 • Dacă după calificările clasice într-o divizie valorică Nations League nu mai rămân suficiente echipe pentru a completa play-off-ul, atunci sunt aduse echipele cel mai bine clasate din divizia imediat inferioară care NU s-au calificat la Euro și NU au prins nici play-off-ul propriei divizii (atenție la această ordine pentru că este importantă).

Astfel revenim la clasamentul grupelor din Nations League și avem:

Ca atare, așa ar arăta play-off-urile de Nations League:

 • Play-off Liga A: Islanda, Israel, Ungaria, România
 • Play-off Liga B: Ucraina, Slovacia, Irlanda de Nord, Irlanda
 • Play-off Liga C: Scoția, Finlanda, Norvegia, Bulgaria
 • Play-of Liga D: Georgia, Belarus, Kosovo și Macedonia.

 

Explicații ale acestei simulări:

 • După preliminariile clasice din Liga A Nations League Islanda rămâne pe afară și din Liga B vor rămâne pe afară Ucraina, Slovacia, Irlanda de Nord și Irlanda.
 • Bun, deci play-off-ul Ligii A trebuie completat cu 3 echipe, ne ducem în Liga B, aici în play-off sunt calificate Ucraina (deci nu poate urca în play-off-ul din A), Suedia (deja calificată la Euro), Bosnia (deja calificată la Euro), Danemarca (deja calificată la Euro). Ca atare, play-off-ul ligii B este completat de celelalte 3 echipe rămase de căruță din Liga B, Slovacia, Irlanda de Nord și Irlanda (echipe ce nu s-au calificat la Euro și nici nu au prins play-off-ul ligii B).
 • Bun, acum că am completat play-off-ul ligii B, ce facem cu A? Că nu am găsit echipe din Liga B să completăm play-off-ul din Liga A.
 • Ne ducem în Liga C. Aici calificatele în play-off sunt Scoția, Finlanda, Norvegia și Serbia, din ele doar Serbia e calificată la Euro, prin urmare în play-off-ul ligii C locul Serbiei este luat de cel mai bun loc 2, adică Bulgaria. S-a speculat o lungă perioadă de timp că dacă merge Serbia la Euro din preliminariile clasice, atunci noi îi luăm locul în play-off, dar este fals. Se face clasament între toate echipele clasate pe aceeași poziție în grupele lor din divizia C, iar noi suntem abia a 4-a din cele clasate pe poziția a doua. Bulgaria în schimb este prima din cele clasate pe 2, deci are prioritate. Și am completat și play-off-ul Ligii C cu Scoția, Finlanda, Norvegia și Bulgaria.
 • Abia acum găsim echipele eligibile pentru play-off-ul Ligii A, anume celelate 3 echipe clasate pe locul 2 în grupele Ligii C, adică Israel, Ungaria și România (cum ziceam, cele mai bune locuri care nu au prins nici Euro, nici play-of-ul propriei divizii).
 • Play-off-ul D este clar, conține cele 4 câștigătoare de grupe. 

Joacă acum la pariuri sportive online cu un super pachet de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX