1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cotă din trei cifre pe patru meciuri programate în preliminariile EURO 2024

Cotă din trei cifre pe patru meciuri programate în preliminariile EURO 2024

victorpartan
victorpartan

2023-10-16 10:43:38

image Cotă din trei cifre pe patru meciuri programate în preliminariile EURO 2024

Meciurile din preliminariile EURO 2024 domină agenda fotbalistică la început de săptămână în oferta Betano. Austria merge în Azerbaidjan fiind la o victorie distanță de calificare, în timp ce Grecia și Olanda se înfruntă într-un meci de care pe care pentru locul doi în grupa din care Franța a obținut deja biletele pentru turneul final. Luxemburg și Slovacia se vor duela în meci direct pentru un loc la Campionatul European într-o grupă în Portugalia defilează cu Cristiano Ronaldo în mare formă. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din preliminariile Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de luni, 16 octombrie, am ales patru dintre meciurile programate în preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe opt piețe diferite de pariere. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Azerbaidjan – Austria (19:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 2.07)

Cu o victorie în meciul de la Baku echipa Austriei obține calificarea la Campionatul European. Azerbaidjan a învins Estonia, cu 2-0, și a pus capăt unei serii de 17 meciuri fără victorie în preliminariile EURO. În tur, Austria s-a impus pe teren propriu, cu 4-1.

Belgia – Suedia (21:45)
Rezultat final – Belgia (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.83)

Belgia este deja calificată la Campionatul European după succesul 3-2 de pe terenul Austriei. Pentru Suedia campania de calificare la EURO 2024 este în mare parte compromisă după cele două înfrângeri cu Austria. În tur, Belgia s-a impus la Stockholm cu un 3-0 care n-a lăsat loc de prea multe interpretări. Doar trei goluri au primit belgienii în actuala campanie de calificare.

Grecia – Olanda (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
Șansă dublă – 1X (cota 1.80)

În patru din ultimele cinci meciuri disputate de Olanda ambele echipe au marcat. Grecia a înscris cel puțin un gol în opt din ultimele nouă meciuri oficiale de pe teren propriu. Olanda s-a impus de o manieră categorică în tur, cu 3-0. Cele două echipe se află în luptă directă pentru locul doi într-o grupă dominată de Franța.

Luxemburg – Slovacia (21:45)
Rezultat final – Slovacia (cota 2.22)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.60)

Doar două puncte desparte cele două echipe în clasamentul Grupei J, Slovacia și Luxemburg luptând teoretic pentru locul doi. O grupă în care nici Bosnia-Herțegovina nu și-a spus încă 
ultimul cuvânt. În tur, Luxemburg a scos un 0-0 pe terenul Slovaciei și echipa din Marele Ducat are parte de cea mai bună campanie de calificare din istorie.

Cota peste 100!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Azerbaidjan – Austria, Belgia – Suedia, Grecia – Olanda și Luxemburg - Slovacia din preliminariile EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 136.18, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 6.809,23 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

NOU: Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Spre exemplu, la partida Belgia - Suedia pentru un eventual hat-trick reușit de Romelu Lukaku cota oferită de Betano este de 3.75.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pariază pe meciurile din preliminariile Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX