1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Pariază pe marcatorul favorit în Universitatea Craiova – FC Argeș și profită de asigurarea VAR oferită de Betano

Pariază pe marcatorul favorit în Universitatea Craiova – FC Argeș și profită de asigurarea VAR oferită de Betano

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-02-28 15:35:32

image Pariază pe marcatorul favorit în Universitatea Craiova – FC Argeș și profită de asigurarea VAR oferită de Betano

Universitatea Craiova și FC Argeș, două echipe fără victorie în ultimele două runde, se înfruntă miercuri, la ora 18:00, într-un meci programat în etapa a 28-a din Liga 1. Un moment bun pentru a aplica la pariuri sportive promoția „Asigurare VAR”, de pe Betano.

Pariază pe Craiova vs Arges la Betano cu un bonus atractiv de bun venit!


Ce este Asigurarea VAR și cum te ajută la pariuri?

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită Asigurare VAR.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător


Ce pariem pe Universitatea Craiova - FC Argeș 

Dar să trecem la practică. Avem meciul din Bănie dintre U. Craiova și FC Argeș, care propune un duel interesant între Andrei Ivan și Arnold Garita. Doi dintre cei mai în formă atacanți ai campionatului care îți pot aduce câștiguri importante pe Betano cu Asigurarea VAR, pe pariurile Oricând Marcator.

Marchează Ivan – cota 2.50

  • De ce? Ivan a marcat 8 goluri în actualul sezon și are cota 2.50 pentru a puncta din nou în meciul de miercuri seara, așa cum a făcut-o la precedentele două meciuri disputate de Universitatea Craiova pe teren propriu în campionat, în victoriile cu Hermannstadt și CFR Cluj.

Marchează Garita – cota 4.50

  • De ce? Camerunezul Garita a impresionat la rândul său în tricoul Argeșului, cu cele 9 goluri în 26 de meciuri. Cota lui Garita pe Betano este de 4.50 pentru un gol marcat în Bănie.

Așadar, orice pariu plasat pe golurile marcate de acești jucători sau oricare alții pe care și dorești din meciul U. Craiova – FC Argeș va fi considerat câștigător, chiar dacă va interveni VAR-ul și va anula reușitele.

FC Argeș a câștigat ultimele două dueluri directe cu Universitatea Craiova, ambele pe teren propriu, 1-0 în meciul tur și 2-1 în faza grupelor din Cupa României Betano. Universitatea Craiova are patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu și s-a impus în ultimele trei dispute de acasă fără gol primit, așadar ne putem aștepta la goluri în acest meci.


Nu uita nici de BetBuilder

Amănunt tocmai bun pentru a construi o cotă cât mai generoasă cu opțiunea de pariere BetBuilder, prin care pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet. Spre exemplu, la partida Universitatea Craiova – FC Argeș se poate ajunge la o cotă de 7.90 prin următoarele tipuri de pariuri plasate pe același bilet, doar din acest meci:

  • Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.50)
  • Ambele echipe înscriu – NU (cota 1.53)
  • Andrei Ivan (Universitatea Craiova) – Marchează oricând (cota 2.50)
  • Cornere peste/sub – Sub 8.5 (1.82)


Cum folosești BetBuilder?

Intră în meciul dorit, activează butonul albastru de BetBuilder din colțul dreapta sus. Odată selectată opțiunea BetBuilder, pe același bilet pot fi adăugate selecțiile de mai sus pentru o cotă cumulată de 7.90 sau poți încerca alte pariuri pe care le consideri mai atractive pentru tine.

Pariază pe Craiova vs Arges la Betano cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX