1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Un parior a dat lovitura la barajul FC Argeș – Dinamo, cu o cotă de 600!

Un parior a dat lovitura la barajul FC Argeș – Dinamo, cu o cotă de 600!

victorpartan
victorpartan

2023-06-08 17:05:03

image Un parior a dat lovitura la barajul FC Argeș – Dinamo, cu o cotă de 600!

Returul barajului de menținere/promovare dintre FC Argeș și Dinamo a adus un câștig semnificativ pentru unul dintre clienții Betano. Acesta a jucat șapte pariuri diferite cu Bet Builder activat, pe același bilet, pe meciul FC Argeș-Dinamo, iar cota cumulată i-a adus un câștig uriaș ținând cont de cotă și de suma pariată. Iată povestea biletului.

Pariază pe fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci (între două și șapte), sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, așa cum vom în exemplul de mai jos. Opțiunea Bet Builder se poate folosi la orice meci de fotbal de pe siteul Betano, accesând pagina de meci și activând butonul albastru Bet Builder din partea dreapta-sus.

Bilet verde pe o cotă 600 cu Bet Builder

La returul dintre FC Argeș și Dinamo conturile fuseseră deja reglate în mare parte după succesul categoric din tur repurtat de echipa bucureșteană, scor 6-1. FC Argeș avea nevoie de o adevărată minune în returul de la Mioveni, de o ”remontada” istorică pentru a încerca să răstoarne dezavantajul mare din tur, dar a câștigat doar cu 4-2, un scor la care Dinamo a mers în Liga 1.

Unul dintre jucătorii Betano a pus pe același bilet șapte pariuri diferite la returul FC Argeș – Dinamo, ajungând la o cotă finală de 600, pe care a mizat suma de 57.71 de lei.

Câștigul obținut a fost de 34.626 de lei pe cele șapte pariuri diferite din același meci, pe o singură cotă, așa cum doar cu ajutorul Bet Builder oferit de Betano se poate întâmpla.

Încurajat de victoria categorică obținută de Dinamo în tur, jucătorul Betano a mizat pe handicap FC Argeș -1 și i-a ieșit, piteștenii câștigând meciul la o diferență de două goluri.

Acesta a mai mizat pe cornere (Peste 5.5), Total cartonașe roșii (Peste 0.5) și piteștenii au încheiat meciul cu un jucător mai puțin pe teren, Andreias Calcan fiind eliminat la zece minute după pauză.

De asemenea, a mizat că Arnold Garita marchează +2 goluri și camerunezul a reușit dubla în minutele 47 și 51.

A mai mizat că Dinamo va primi peste 2.5 cartonașe galbene și ”câinii” au văzut în total patru avertismente, trei dintre acestea în repriza secunda. 

Biletul a fost completat cu pariu pe Lamine Ghezali de la Dinamo că marchează oricând, ceea ce jucătorul francez a făcut cu cinci minute înaintea pauzei. Un gol care a adus liniștea în tabăra alb-roșilor într-un moment în care FC Argeș avea 2-0 și punea presiune pentru golul trei.

Al șaptea și ultimul pariu care a conturat biletul câștigător cu Bet Builder a fost pe numărul de cornere cu handicap 2.5 pentru FC Argeș. Un pariu de asemenea verde, piteștenii terminând meciul cu 8-5 la totalul loviturilor de la colțul terenului.

Astfel, cu Bet Builder activat și toate cele șapte opțiuni diferite de pariere jucătorul Betano a obținut fabuloasa cotă de 600 pe care a mizat 57.71 de lei pentru un câștig impresionant format din cinci cifre. 

Pariază pe fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX