1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Papură crede că o antrenează pe Club Snooker Universitatea Craiova :)

Papură crede că o antrenează pe Club Snooker Universitatea Craiova :)

victorpartan
victorpartan

2021-01-28 09:19:41

image Papură crede că o antrenează pe Club Snooker Universitatea Craiova :)

CS Universitatea Craiova a remizat cu FC Voluntari (1-1) și a ajuns la a 7-a partidă fără victorie în Liga I. Practic, oltenii nici nu au existat pe teren în primele 20 de minute ale meciului cu ilfovenii.

Mulți se întreabă care o fi cauza seriei de rezultate slabe. Totuși, „Știința” era pe primul loc pe vremea lui Bergodi. Explicația este simplă: Corneliu Papură s-a întors la prima dragoste, snookerul. Este de notorietate episodul în care antrenorul Universității a preferat să se uite la un turneu de snooker, nu la meciul dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța, de care era direct interesat prin prisma meseriei.

Deși se credea că a suferit când a fost înlocuit cu Bergodi, Corneliu s-a bucurat. Avea mai mult timp să urmărească sportul favorit. Fotbalul îl cam încurcă. 

Din păcate pentru fanii olteni, chiar în noaptea de luni spre marți, a fost un meci tare de snooker în superliga taiwaneză. Papură nu l-a putut rata și, obosit fiind, a ațipit pe banca tehnică chiar la începutul jocului cu FC Voluntari. A fost trezit în minutul 22, de fluierul lui Horia Mladinovici.

Un scriitor de SF din staff-ul ilfovenilor ne-a povestit: „Papură a deschis ochii, a sărit imediat în picioare și a început să strige la jucători: Nistore, bagă bila portocalie în buzunarul din centru! Cicâldău, dă cu manta, dă cu manta dacă e ceva în față! Extraordinar! De ce nu dă cu manta?!”

Totul a culminat cu momentul când, la un corner, tehicianul a arătat cu degetul fanionul de la colțul terenului și i-a cerut lui Ofosu să ia tacul. Atacantul nu a respectat indicația tactică și a fost schimbat cu Baiaram. Roșu la față de frig, Corneliu își tot întreba secunzii unde sunt celelalte bile și, mai ales, ce s-a întâmplat cu bila neagră. Știindu-l coleric, nu a îndrăznit nimeni să îi explice că CS vine de la Club Sportiv, nu de la Club Snooker.

Oficialii și fanii FCSB-ului să nu râdă de sărmanul Papură. Și echipa lor câștigă doar atunci când terenul e… masă de biliard.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX