1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Ofertă de 20 de milioane pentru Buziuc. Becali nici nu vrea să audă!

Ofertă de 20 de milioane pentru Buziuc. Becali nici nu vrea să audă!

victorpartan
victorpartan

2021-02-16 14:07:43

image Ofertă de 20 de milioane pentru Buziuc. Becali nici nu vrea să audă!

Vukusic este istorie pentru FCSB. A fost nevoie de 60 de minute pentru ca Gigi Becali să își dea seama că fostul golgheter al campionatului Sloveniei este mai slab decât Buziuc.

Buziuc a fost zero barat de fiecare dată când a fost trimis în teren ca să salveze situația. Deci „evaluatorul” Becali consideră că atacantul croat este -1 barat, sau -2 barat. Această judecată i-a adus la exasperare pe fanii FCSB-ului, care au început să ia pastile de inimă în timpul meciurilor.

Nimeni nu știe că unul dintre cei mai fanatici suporteri ai „roș-albaștrilor” este miliardarul arab Mohamed Fali Ment. Acesta a aruncat pe geam televizorul cu diagonala de 205 centimetri când l-a văzut din nou pe Buziuc pe teren, în partida cu FC Hermannstadt (0-1). Apoi, de nervi, și-a bătut covorul zburător.

Fali Ment a zis că vine personal la Gigi Becali, ca să îl roage să nu își mai bată joc de cei care iubesc echipa, dar sfătuitorii i-au sugerat să recurgă la o soluție mai subtilă: să înființeze repede un club de fotbal și să îl cumpere pe Buziuc. Zis și făcut: chiar astăzi dimineață, pe faxul clubului din Berceni a venit o ofertă concretă de 20 de milioane de euro pentru acesta. Mihai Stoica a leșinat când a văzut hârtia și era să se lovească la personalitate, noroc că a fost prins în brațe de Luțu. 

Becali i-a mărit salariul lui Buziuc!

Dar știrea bombă este aceasta: Gigi Becali a zis că nici nu vrea să audă de transfer. L-a chemat pe Buziuc la palat, i-a făcut salariul 50.000 de euro pe lună și i-a pus clauză de reziliere de 800 de milioane. „Pe Octavian Popescu îl mai dau cu 20-30 de milioane, dar pe Buziuc niciodată. El face tot jocul. Când intră, nu am nicio emoție. Mă uit la meci ca la circ... pardon, ca la teatru”, s-ar fi confesat Becali lui Toni Petrea.

Nu este liniște la FCSB, în ciuda poziției de lider al Ligii I. Domnișoarele Florinel Coman, Florin Tănase și Olimpiu Moruțan refuză să intre în etapa următoare, ca să nu se murdărească din nou pe ghetuțe și pe piciorușe. Fotbaliștii pun presiune pe conducere să facă plângere la CNCD, pentru că ei sunt nevoiți să joace pe teren înghețat, în timp ce adversarii din meciul direct evoluează pe teren ok.

Râdem, glumim, dar echipa de fetițe a lui Becali a primit invitație să se înscrie în „Liga florilor”. Dacă Marius Lăcătuș este simbolul Stelei, și este, atunci cu siguranță FCSB-ul de astăzi nu este Steaua.

Credit foto: sportpictures.eu

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX