1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Noul imn al lui Dinamo și al fantomaticului Cortacero: „Azi nu, nu, nu, nu / Mâine poate facem cum vrei tu... Sună-mă mâine!”

Noul imn al lui Dinamo și al fantomaticului Cortacero: „Azi nu, nu, nu, nu / Mâine poate facem cum vrei tu... Sună-mă mâine!”

victorpartan
victorpartan

2020-10-27 09:54:49

image Noul imn al lui Dinamo și al fantomaticului Cortacero: „Azi nu, nu, nu, nu / Mâine poate facem cum vrei tu... Sună-mă mâine!”

Deportivo Dinamo București, așa cum o numește fostul președinte Mircea Stoenescu pe „noua Dinamo”, a jucat la Sfântu Gheorghe în echipamentul verde de deplasare. Pe tricourile „câinilor” nu s-a văzut logo-ul DDB nici în acest meci, deși Pablo Cortacero promisese că  va rezolva problema.

Noul finanțator al „câinilor” nu a mai venit în România și nici nu a dat vreun ban, iar pe unii dintre jucători i-au luat transpirațiile. Nu de la alergat (pentru că nu se omoară cu firea pe teren), ci de emoții că ar putea să fi luat țeapă. Temerile sunt, însă, nejustificate. În realitate, Cortacero este blocat în Spania de Covid și abia așteaptă să se termine pandemia ca să se întoarcă la București, prin 2023. 

Am dorit să îl întrebăm care e treaba cu sigla DDB, de ce lipsește în continuare de pe tricouri, așa că am format un număr de telefon de Spania la întâmplare și l-am sunat. Din fericire, a răspuns un bărbat, pe care l-am abordat direct: „Dumneavoastră sunteți?”. A răspuns „Da”, deci el era.

„Respect DDB! Dacă nu erau suporterii, Dinamo nu mai exista, claro. Pot spune că ei sunt căpitanul noii echipe de management, așa că am pus logo-ul la loc de cinste, unde a băgat Dan Nistor banderola”, ne-am imaginat că spune bărbatul, care închisese demult, așa că nu am apucat să îl chestionăm și dacă îl dă afară pe Contra.

Mai vine un jucător: Mañana Tranquilo!

Oricum, zilele lui „Guriță” sunt numărate. În curând, Ionuț Șerban își va pune ghetele în cui și, potrivit unei alte clauze din contractul semnat cu Vasile Șiman, el va deveni automat antrenor principal al lui Dinamo. În cazul în care nu respectă clauza, „câinii” trebuie să îi plătească lui Șiman un miliard de euro.

Apropo de bani. Presa sportivă scrie că angajații lui Dinamo primesc un singur răspuns de la oamenii lui Cortacero atunci când întreabă de restanțele salariale: „Mañana, mañana ... tranquilo!”. Unii mai săraci cu duhul înțeleg că va veni un nou jucător, Mañana Tranquilo, în locul lui Juan Camara, care e... "brutărie", ăăăăă, ''pușcărie'. Cei cu soții care se uită la telenovele înțeleg că spaniolii spun „mâine, stai calm”.

Și imnul echipei se poate schimba. Ștefan Bănică jr. e istorie. În difuzoarele stadionului din Ștefan cel Mare deja răsună hitul lui Grasu XXL: „Azi nu, nu, nu, nu / Mâine poate facem cum vrei tu... Sună-mă mâine!”. Inițial, s-a vrut ca noul imn să fie „Call Me Mañana”, al lui Scooter, dar era prea alert și i-ar  fi trezit pe jucători.

Foto: sportpictures.eu

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX