1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Nishikori a început tare Turneul Campionilor. Super-oferte la pariuri pe NITTO ATP Finals

Nishikori a început tare Turneul Campionilor. Super-oferte la pariuri pe NITTO ATP Finals

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-13 14:00:02

image Nishikori a început tare Turneul Campionilor. Super-oferte la pariuri pe NITTO ATP Finals

Duminică s-a dat startul Turneului Campionilor de la Londra, cu cei în formă jucători ai momentului la start: Novak Djokovic, Alexander Zverev, Marin Cilic, John Isner, respectiv Roger Federer, Dominic Thiem, Kei Nishikori și Kevin Anderson. Cei "8 magnifici" se vor lupta până pe 18 noiembrie (utlima zi a competiţiei) pentru un premiu de aproape 2,5 milioane de dolari.

Pariază pe Turneul Campionilor ATP și obține Freebet-ul de 50RON!

Primele dispute din turneu au venit şi cu prima surpriză, Kei Nishikori (foto: japantimes.co.jp) reuşind să se impună în două seturi în faţa lui Roger Federer (scor 7-6, 6-3). Japonezul a câştigat în mai puţin de o oră de joc şi a bifat primul succes în faţa elveţianului în ultimii patru ani!  În schimb, liderul mondial Novak Djokovic s-a impus fără să forţeze prea mult cu 6-4, 6-3 în faţa lui John Isner. Nr 10 ATP, americanul s-a înclinat în 75 de minute în confruntarea cu Nole. 

Alexander Zverev (numărul 5 ATP) a început şi el cu dreptul în Turneul Campionilor - l-a învins Marin Cilic (numărul 7 ATP) cu 7-6 (5), 7-6 (1), înregistrând astfel a şasea victorie în faţa jucătorului din Croaţia. Zverev (foto: atpworldtour.com) este o adevărată "sperietoare" pentru Cilic, care a bifat până acum un singur succes în faţa tânărului jucător din Germania.

În cele patru participări la Turneul Campionilor, Marin Cilic nu a ajuns niciodată mai departe de semifinale. Primii doi clasaţi din fiecare grupă se vor califica direct în semifinalele competiţiei. Astăzi, Turneul Campionilor de la Londra programează alte două meciuri din "Grupa Lleyton Hewit": Kevin Anderson (6 ATP) - Kei Nishikori (9 ATP) - de la ora 16:00, şi Roger Federer (3 ATP) - Dominic Thiem (8 ATP) - ora 22:00, iar ambele întâlniri vor fi transmise în direct la DigiSport 2. 

Grupele de la Turneul Campionilor 2018: 

- grupa "Gustavo Kuerten": Novak Djokovic, Alexander Zverev, Marin Cilic, John Isner

- grupa "Lleyton Hewit": Roger Federer, Dominic Thiem, Kei Nishikori, Kevin Anderson

Pariază pe turneul campionilor și profită de creșterea de profit!

Calificaţi şi ei pentru "balul" final de la Londra, Rafel Nadal (foto: rafaelnadalfans.com) și Juan Marin del Potro au renunţat să iastartul în turneu din cauza unor accidentări. Key Nishikori și John Isner le-au luat locul în competiţie. Principalii favoriţi la câştigarea celor două grupe, Novak Djokovic şi Roger Federer nu se pot înfrunta mai devreme de faza semifinală.

La această casă de pariuri  online, Nole (foto: atpworldtour.com) are cota 1.30 să termine primul în grupă, în vreme ce "ceasul elveţian" a primit cota 5.00. Japonezul Nishikori este acum favoritul bookmakerilor să termine pe locul 1 în grupa "Lleyton Hewit", cu o cotă de 2.10 aici

Deținătorul trofeului este Grigor Dmitrov, dar bulgarul nu a reuşit să se califice în acest an la Turneul Campionilor, unde jackpotul rezervat câştigătorului este de 2,549 milioane dolari - cu condiţia ca să bifeze victorii pe linie în grupă. 

 

Deschide cont și pariază pe câștigător meci la NITTO ATP Finals la o cotă mărită de 50.00!

Intră AICI pentru amănunte despre această ofertă!

 

Pariază pe Turneul Campionilor ATP și obține Freebet-ul de 50RON!

Detalii despre ofertă găseşti AICI!

 

Pariază pe turneul campionilor și profită de creșterea de profit!

Intră AICI pentru amănunte despre ofertă! 

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX