1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Neymar a pierdut un milion de euro la cazino, apoi a rămas fără contul de Twitter

Neymar a pierdut un milion de euro la cazino, apoi a rămas fără contul de Twitter

victorpartan
victorpartan

2023-03-30 16:34:55

image Neymar a pierdut un milion de euro la cazino, apoi a rămas fără contul de Twitter

Chiar dacă nu este la fel de popular pe rețelele de socializare precum Cristiano Ronaldo sau Messi, brazilianul Neymar este o vedetă mediatică. Astfel, nimic din ce face nu scapă presei, care a răspândit imediat vestea că atacantul lui PSG a pierdut un milion de euro la cazino online în doar câteva ore.

Joacă poker pe platforma pe care joacă și Neymar

Neymar iubește pokerul și a reușit să își transforme pasiunea în sursă de venit. Nu câștigând premii importante la turnee, ci din rolul de ambasador al unui cazinou online. Nu în puține rânduri, brazilianul a fost surprins distrându-se la masa de poker după înfrângeri ale lui Paris Saint-Germain. 

Criticile venite din toate părțile nu l-au impresionat și a continuat să joace în special online, transmițând partidele de poker pe canalul său de Twitch. Una dintre serile trecute a fost cu ghinion: fotbalistul a jucat la cazino pe internet și a pierdut un milion de euro în câteva ore. A izbucnit într-un plâns teatral, apoi în râs.

Reacția sa i-a făcut pe mulți să creadă că banii nu erau ai lui, ci ai cazinoului, care își face super reclamă avându-l printre jucători pe Neymar. Alții au explicat că brazilianul și-a dat seama că a pierdut doar salariul pe o săptămână, de aceea și-a permis să râdă. Tot ce se poate să fi fost un joc „fake”. 

Ce a urmat după aceea l-a afectat mult mai tare pe jucător: un hacker i-a spart contul de Twitter și a început să trimită tot felul de mesaje insultătoare. Atacatorul cibernetic nu a fost încă identificat, dar este foarte posibil să fi fost chiar un fan al lui PSG, care nu este de acord cu viața extrasportivă a atacantului. 

Nemyar nu este în programul de antrenament al campioanei Franței, din cauza unei accidentări care îl poate ține departe de teren până la finalul sezonului. Rugat să comenteze episodul în care elevul său pierde un milion de euro, antrenorul Christphe Galtier a declarat: „Am vorbit cu el și i-am spus părerea mea. Când este în timpul liber, are dreptul să joace, nu văd nicio problemă în asta”.

Joacă poker pe platforma pe care joacă și Neymar

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX