1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cu oferta ”6 goluri avans” n-au existat pierzători la Rapid – Vipers

Cu oferta ”6 goluri avans” n-au existat pierzători la Rapid – Vipers

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-11-13 16:49:44

image Cu oferta ”6 goluri avans” n-au existat pierzători la Rapid – Vipers

Echipa Rapid București a obținut o victorie de senzație în etapa a 7-a din faza grupelor în Liga Campionilor la handbal feminin. Formația din Giulești a învins pe Vipers Kristiansand din Norvegia, echipa care a câștigat Liga Campionilor în ultimii trei ani, după o revenire de senzație în meciul disputat duminică, 12 noiembrie, pe teren propriu. Cu ”6 goluri avans”, oferta Betano dedicată iubitorilor handbalului, la meciul Rapid – Vipers au existat doar câștigători.

Pariază pe meciurile de handbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Cum se aplică ”6 goluri avans

Dacă în meciul de handbal urmărit echipa pe care ai mizat are în orice moment un avans de șase goluri pe tabelă, atunci automat pariul este unul câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să egaleze sau chiar să câștige meciul, cum s-a întâmplat în partida dintre Rapid și Vipers.

Deținătoarea Ligii Campionilor a dominat începutul partidei din Polivalenta bucureșteană desprinzându-se în primele minute la șase goluri pe tabelă. Rapid a marcat primul gol abia în minutul 8, iar cei care au pariat pe victoria lui Vipers și-au văzut biletul verde încă din minutul 10, când tabela arăta 7-1 avantaj pentru echipa vizitatoare.

Împinse de la spate de vulcanicul public giuleștean, jucătoarele de la Rapid au echilibrat partida și până la pauză au reușit să limiteze pierderile, astfel că Vipers intra la cabine cu un avans de doar trei goluri (13-10).

Rapid a început în forță partea secundă preluând în premieră conducerea după o secvență de patru goluri marcate la rând.

Vipers a revenit la conducere (13-12 și 19-18), dar Rapid a gestionat cu maturitate finalul partidei și a obținut in extremis victoria, scor 30-29, în urma unei aruncări de la 7 metri în ultima secundă, răsplătind astfel încrederea celor care au mizat pe victoria vicecampioanei României pentru o cotă de aproape 2.50 în oferta Betano.

Cu oferta specială pentru handbal de 6 goluri avans, poți plasa un pariu înainte de începerea meciului pe Câștigător meci (victorie gazde sau oaspeți) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avans de 6 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără a mai fi nevoie să aștepți să se încheie meciul!

”6 goluri avans” este o ofertă care se aplică doar pe piața ”câștigător meci” și este disponibilă pe pariuri simple, multiple, sistem sau Bet Builder.

Pariază pe meciurile de handbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX